Otthon
Szponzorált tartalom

Lakberendezz velünk! – OTTHONDesign Ősz (x)

Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez, egyedivé alakításához számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsra is szükség van. Ebben nyújthat segítséget az október 11–13. között megrendezésre kerülő OTTHONDesign Ősz kiállítás a HUNGEXPO területén.

 

Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. Közel 100 kiállító hozza el termékeit, mutatja be a legújabb trendeket.  A minőségi termékkör mellett interaktív programok is várják az érdeklődőket, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az álomotthon kialakításához. Az esemény jelszava: Lakberendezz velünk!

Minden nap ingyenes lakberendezési tanácsadás várja a látogatókat, naponta több lakberendező áll a látogatók segítségére, hogy lakberendezési problémáikra megoldást találjanak. A tanácsadásra a kiválasztott lakberendezőnél előre is be lehet jelentkezni.

A személyre szabott megoldások, az egyedi bútorok kedvelői számára ínyencség lesz a Design & GO – egyedi konyhabútor tervezése, tanácsadással, a Bútorszövetség tagvállalatainak és a Lakberendezők Országos Szövetsége tervezőinek közreműködésével.

A design szerelmesei ezúttal SZETT – OTTHON néven 12 hazai textiltervező munkáiban gyönyörködhetnek: szőnyegek, függönyök, takarók, párnák is láthatók lesznek. A textilkészítésbe pedig interaktív programok segítenek betekintést adni.

Lesz ismét Wood Like családi workshop, ahol a kis időre egy igazi asztalosműhelyben találják majd magukat a látogatók.

Újdonság, hogy a kiállítás három napja alatt kitelepül a FABLAB csapata egy mobil digitális műhellyel, ahol 3D nyomtató, lézervágó, speciális CNC várja mindazokat, akik saját maguknak, saját használatra alkotnának tárgyakat.

A BOOOK Kiadó is képviselteti magát a kiállításon, workshopokkal, dedikálással és igényes, innovatív minőségi gasztronómiai és design-fókuszú kiadványaival.

Nyitva tartás:

október 11–13., naponta 10–18 óráig (vasárnap 17 óráig).

Bővebb információ: www.osz.otthon-design.hu

Advertisement

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top