Otthon

Vettél ilyen terméket az IKEA-ban? Vidd vissza!

Az IKEA visszahív egy gyerekterméket, mert lenyelhető darabokat tartalmaz.

Az IKEA visszahívja a MATVRÅ 2 darabos kék/piros előkét, mivel lenyelhető darabokat tartalmaz, amelyek fulladást okozhatnak.

Arra kérnek minden vásárlót, aki MATVRÅ 2 darabos kék/piros előkét vásárolt, hogy a terméket ne használja tovább, és haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi IKEA áruházzal – írja az áruház közleményében. „Az IKEA nagyon komolyan veszi a termékbiztonságot, minden termék teszteléseken esik át és megfelel az irányadó szabványoknak és a jogszabályoknak. Mindezek ellenére olyan visszajelzéseket kapott a lakberendezési vállalat, hogy a MATVRÅ patentje lejöhet, amely lenyelve fulladást okozhat.”

Erről a termékről van szó (Forrás: IKEA)

A terméket bármelyik IKEA áruházba vissza lehet vinni, ahol azonos funkciójú, más termékre cserélhetik azt a vásárlók, vagy visszakaphatják a termék teljes vételárát. A visszavételhez nincs szükség a vásárlást igazoló nyugtára.

„Az azonos nevet viselő termék, a MATVRÅ gyümölcs- és zöldségmintás, zöld/sárga előkék használata biztonságos, mivel azok eltérő anyagból és más kialakítással készültek” – mondta Emelie Knoester, az IKEA of Sweden üzletágvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top