Otthon

Fogadjunk, hogy te is ideköltöznél (x)

Mindössze pár perc a Duna-part, a Lágymányosi-öböl és a Kopaszi-gát, Budapest egyik legszebb parkosított területe pedig csak egy karnyújtásnyira van az otthonodtól. A BudaParttal egy olyan városnegyed jön létre, ahol a természet nyugalmának kedvelői és az urbánus nyüzsgés szerelmesei is megtalálhatják a számukra ideális feltöltődési lehetőséget.


Belváros zöld környezetben

Kevés európai fővárosban található olyan városnegyed, ahol amellett, hogy minden, a XXI. századi, modern életformához szükséges szolgáltatás elérhető, a környezet szépségét és egyedi adottságait is megőrzi, sőt újabb parkokkal és zöld közösségi terekkel teszi még élhetőbbé. A BudaPart ezt a kettősséget kínálja a meglévő és leendő lakóinak, dolgozóinak és a látogatóknak: a tízéves fejlesztés végére a Lágymányosi-öböl mellett egy minden igényt kielégítő városnegyed jön létre a XI. kerületben.

A Kopaszi-gáton már most is számos étterem, kávézó, játszótér és játszóház várja a családokat és a pihenni vágyókat, ami a BudaPart otthonaitól mindössze néhány perc sétányi távolságra elérhető. A városnegyedben a mindennapi teendők elvégzése is egyszerűbbé válik: a lakó- és irodaépületek utcaszintjén üzletek és szolgáltató egységek jönnek létre, így a beülős baráti találkozók mellett lehetőség lesz a nagybevásárlásra, a banki ügyek intézésére, de akár lehet edzeni a közeli fitneszteremben, vagy kikapcsolódni a szépségszalonban.

A városnegyed egyedülálló zöld területei tökéletes lehetőséget kínálnak a relaxálni vágyóknak, a jövőben pedig még több kültéri rekreációs szolgáltatás lesz elérhető a BudaParton: újabb játszóterek jönnek létre, illetve különböző sportpályák, kerékpárút, parkok, napozóstrand és futópálya, közösségi kert is várja majd az érdeklődőket. A kikapcsolódás így az egész család számára egy helyen elérhetővé válik, ráadásul a kis kedvencek szintén maximálisan kiélvezhetik a modern városnegyed lehetőségeit, hiszen két kutyafuttató kialakítását is tervezik.

BudaPart – A valódi közösség

Hangulatos terek, egyedi lobbi, különleges események: a BudaParton minden adott ahhoz, hogy a lakók egy igazi közösséget alkossanak. A városnegyed első lakói már tudják, milyen érzés egy igazán egyedülálló környezetben tölteni a mindennapokat. Az első két új építésű lakóépület otthonainak kulcsait már ősszel elkezdték átadni a tulajdonosoknak és a bérlőknek, így már közel kétszáz, smart home megoldásokkal felszerelt lakás nyitotta meg kapuit. Ne feledd, még te is részese lehetsz ennek az egyedülálló közösségnek! Nézd meg a legújabb, BudaPart Otthonok ‘E’ épületben az akár még 5%-kal elérhető lakásokat, és találd meg álmaid otthonát! Legyél te is #BudaParti!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top