Otthon

Nevetségesnek tartják a sztárséf lányainak készített reggelijét

Sokaknak a reggelire gondolva egészen más ételek jutnak az eszükbe.

Pete Evans ausztrál sztárséf magyarázkodásra kényszerült egy nemrég Instagramon posztolt képe miatt, amelyen a lányainak készített reggelijét mutatta meg követőinek.

A Sydney-ben élő szakács a fotóhoz leírást is mellékelt, hogy mindenki tisztában legyen azzal, mit is lát. A gyerekek reggelije a következőkből állt: főtt bio tojások kaviárral, savanyúkáposzta, fűvel táplált wagyu (szarvasmarha) virslikarikák csiliszósszal, egy kis gyümölcs, kókuszjoghurt és csirkeleves.

Az kinek-kinek a saját ízlésére van bízva, hogy ezt ínycsiklandónak tartja vagy sem, a hozzászólók többsége szívesen kipróbálná a nem mindennapi menüt. De nem mindenki volt elragadtatva a reggelitől, az egyik hírportálon „nevetségesnek” nevezték Pete Evans kreációját.

 

„Néhányan az mondják, nevetséges… Én ezt finomnak hívom” – reagált a rosszalló megjegyzésekre. A sztárséf szerint ez az étel megfelelő arányban tartalmaz állati fehérjéket és zsírokat, szárazföldi és tengeri vagy édesvízi állatokból, valamint néhány zöldséget és gyümölcsöt bármilyen kombinációban, amely megfelel az ízlelőbimbóknak is.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top