Otthon

Ilyen ház illik hozzád a csillagjegyed alapján

Egyszerű, praktikus vagy kihívó, modern? Kiderül!

A Deluxe Magazin bloggere, Bouvet úgy döntött, megmutat nektek olyan házakat, amik a csillagjegyeitek alapján illenének hozzátok. Mutatunk is nektek hármat közülük, a többit a Deluxe Magazin Caféblog oldalára kattintva olvashatjátok .

KOS

Fotó: Caféblog

Legyen modern, legyen praktikus, legyen igazán kihívó az az otthon, hogy megmutassa, lakója modern, mai, céltudatos és sikeres ember.

BIKA

Fotó: Caféblog

Legyen természetközeli, legyen otthonos, legyen benne sok-sok szeretet, meghittség, ahol elsődleges szempont, hogy egy bika nagyon jól érezze magát és öröm legyen számára hazatérni. Lehetőleg legyen sok munka is a ház körül, hogy kellőképp szépítgethesse az otthonát és mindig legyen valami, amin elpiszmoghat szabad idejében.

IKREK

Fotó: Caféblog

Fiatalos, vidám társasházi lakás dukál az ikreknek, akiknek lételeme a társasági élet, akik imádják az életük minden pillanatát, és nagyon szeretnek tartozni valahová. Olyan szomszédokkal, akikhez át lehet ugrani este egy teraszos borozgatásra, vagy akikkel vasárnaponként sütit cserélhetnek.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top