Otthon

Hétvégén 20 fok is lehet, de nem tart sokáig a jó idő

Napsütés és akár 20 fokos meleg is lehet a hétvégén.

Átmenetileg melegszik az idő a hétvégén, helyenként 20 fok közeli meleg is lehet. Hétfőtől viszont ismét markáns lehűlés várható – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken az országos középtávú előrejelzés szerint napos idő valószínű, csapadék nem várható. A szél élénk lesz, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul. A derült, szélcsendes tájakon ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Szombaton is több órára kisüt a nap, de helyenként zápor kialakulhat. A minimum-hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a maximum-hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Vasárnap a többórás napsütés mellett elszórtan alakulhat ki záporeső, esetleg egy-egy zivatar is lehet. A leghidegebb órákban 0 és plusz 6 fok között, napközben 13 és 18 fok között alakul a hőmérséklet.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top