Otthon

Disney-élményvasutat épített egy család a saját házában

A Karib tenger kalózai eredetileg egy nagy szellemvasút volt, csak aztán lett film, most meg egy kis szellemvasút lett.

Házikarantén idején egy kicsit (vagy nagyon) mindenki megbolondul, a Thornock család is, csak ők szerencsére a világ legbájosabb módján tették ezt. A Disney-rajongó famíliának a jelek szerint nagyon hiányoznak a koronavírus idejére bezárt Disneylandek, ezért úgy döntöttek, egyszerűen megépítik házukban az egyik legnépszerűbb látványosságot, A Karib-tenger kalózait. Ez ugyanis eredetileg egy élményvasút volt, csak aztán lett belőle film; ahogy az alábbi videón is látszik, a család újraértelmezése mindkettőt lepipálja. Nem egyszerűen vicces ugyanis, hanem konkrétan szürreális.

Thornockék egyébként is kreatív család hírében állhatnak, hiszen az egészet barátaik unszolására rakták össze és vették fel. Amikor a családanya egy hasonló témájú videót osztott meg ugyanis a Facebookon, csak úgy záporoztak a kommentek arról, hogy ezt nekik is meg kellene csinálniuk. Nagyjából másfél óra volt megépíteni és felvenni, a telefonjaikkal rögzítették az akciót, a videót pedig az egyik lány, Brin vágta és posztolta. „Azt gondoltuk, jót mulat majd rajta pár barátunk” – árulta el a lány a Syfy Wire magazinnak. Ehhez képest a Twitteren közzétett változat majdnem százezer lájknál jár.

Kiemelt kép: Dean Conger / Corbis via Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top