Otthon

Elképesztő: egy anyamacska arra kért egy nőt, hogy vigyázzon a kölykeire

A nő megkérte az anyacicát, mutassa meg kölykeit, az pedig teljesítette a kívánságát...

Vannak, akik még a járvány idején sem feledkeznek meg a rászoruló állatokról. Ilyen Shea Prior is, aki még hónapokkal ezelőtt vette észre, hogy egy kóbor cica lődörög az udvarán. A nő hamarosan eléggé megszelídítette a félénk állatot, hogy ételt fogadjon  eltőle, és hamarosan azt is észrevette, hogy a cicának teje van, és a közelben valahol kicsinyeit szoptatja.

Az anyamacska elvezette a kiscicáihoz a nőt.

A nő megkérte az anyacicát, mutassa meg kölykeit, az pedig teljesítette a kívánságát… (Forrés: Facebook)

Shea-t nagyon felvillanyozta a felfedezés, és szeretett volna a kiscicákon is segíteni, ezért arra gondolt, hogy mint a mesékben, megkéri a macskát, mutassa meg a családját. Csodák csodájára a szavak hatottak, az anyamacska a következő napon elvezette az asszonyt a kölykökhöz.

Odajött hozzám, a lábamhoz dörgölőzött, és dorombolni kezdett, majd átvitt a fészerhez, ahol megláttam, hogy néhány kis szőrgombóc pislog rám. Az anyacica ezután szólt a kölyköknek, hogy jöjjenek oda hozzám” – mesélte a nő. A kiscicák eleinte nagyon félénkek voltak, de lassan mégis közeledni kezdtek. Egy közülük különösen bátor volt, kis farkincájával az égnek meredve barátkozni kezdett Shea-val.

Ekkor már egyértelmű volt a nő számára, hogy az anyacicát és két kölykét örökbe fogadja, a többi cicának pedig megfelelő otthont biztosít. Azóta egy weboldalt is alapított, ahol adakozhatnak a cicacsaládnak, mivel a koronavírus miatt munkanélkülivé vált a nő, viszont ugyanúgy gondját szeretné viselni kedvenceinek.

(via)

Olvass tovább cicás cikkeket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top