Otthon

Elege volt, hogy a gazdájára kell várnia, megtanult dudálni a türelmetlen boxer

Wally nem cicózik, ha gazdija nem siet a boltban, rátenyerel a dudára és még szemmel is veri a visszatérő szerencsétlent.

Sajátos és kreatív módját választotta egy boxer annak, hogy felhívja a gazdája figyelmét: unatkozik egyedül, jó lesz, ha siket.

Wally ugyanis egyszerűen megtanult dudálni.

A kétéves boxer az utóbbi fél évben leshette el a mozdulatot gazdájától. Tyler Fust wisconsini farmer most télen lett figyelmes először a dudálásra egy boltban, ahova csak pár percre szaladt be, Wallit pedig ott hagyta. Rögtön tudta, hogy a kutya az. Az erről készült videóban nem is maga a dudálás a legviccesebb rész, hanem az, ahogy a kutya szabályosan szemmel veri a visszasiető gazdit. A sanda tekintet százezreket varázsolt el, a videót azóta rengetegen megnézték újra és újra. Te is megnézheted, méghozzá itt.

Boxer várja a gazdáját

A kép illusztráció, de Wally is pont ilyen cuki (forrás: Getty Images)

Külön vicces, hogy abba sem hagyja a dudálást, amíg ki nem nyitják az ajtót. A trükköt ugyanis azóta rendszeresen eljátssza. Wally egyébként is különleges kutya, megtanulta például mancsaival használni a kilincset.

További trükkök további kutyáktól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top