Otthon

Így tanította meg a kutyáinak, hogy ne zavarják, miközben otthonról dolgozik

A karantén miatt home-office-ba kényszerült a gazdi, akinek a kutyái eleinte úgy gondolták, ezennel elkezdődött a róluk szóló végtelen játékidő. Ezzel kellett kezdeni valamit.
Hozzá kellett nevelni a kutyákat a home office-hoz

Mint sokan mások mostanában, Rochelle Andonian is karanténba került, és átállt az otthoni munkavégzésre. Két kutyája, Salty és Bling viszont egy pillanatra sem hagyták dolgozni, állandóan próbálták rávenni a gazdit, hogy játsszanak és menjenek sétálni. Például folyton bevitték a szobájába, és az íróasztalára vagy egyenesen a laptopjára tették a labdáikat.

Andonian persze hamar megelégelte, hogy folyamatosan megszakítják a koncentrációban, arról nem is beszélve, hogy a kutyái mindig ugattak, ha valaki elhaladt a bejárati ajtó előtt, ami érthető, hogy meglehetősen zavaró volt például telefonálás vagy egy online videokonferencia közben. Egy idő után mindezt már Andonian kollégái is szóvá tették neki. „Akárhányszor beszéltünk a munkatársaimmal, a kutyáim valamiért szükségét érezték, hogy ők is részt vegyenek a beszélgetésben” – nyilatkozta a gazdi a The Dodo internetes portálnak.

Andonian ezek után úgy döntött, eljött a cselekvés ideje, ezért új szabályokat fektetett le és alakított ki Salty és Bling számára a home office-ban. Először arra tanította meg őket, amikor anya telefonál, akkor a két golden retrievernek csöndben kell maradnia. Úgy tűnik, a kutyák meg is tanulták a leckét. Ehhez a gazdi ábrákat is készített a kutyák számára, a gyakorlásról készült tündéri képeket itt nézhetitek meg

Mi is mutatunk egyet: 

Még több cuki kutya a karantén idején: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top