Otthon

Ha nem kap elég figyelmet, akkor lop – ő Stella, a golden retriever

Most azonnal szeretnénk jó alaposan megdögönyözni ezt a csodálatos kutyát.

Azt, hogy a kutyák különlegesen okos állatok, számtalan kutatás bizonyította már, nem véletlen, hogy az ember legjobb barátjaként és Csányi Vilmost idézve “szőrös gyerekekként” szokás emlegetni őket. Aki valaha volt gazdi, az pontosan tudja, hogy nagyon szociális állatokról beszélünk, akik sokszor gazdájuk egyetlen rezdüléséből is tudják, mi a helyzet, és bizony azt is gyorsan megtanulják, hogyan követeljék ki maguknak, amit szeretnének.

Ebben a kartegóriában minden bizonnyal különdíjat érdemelne a most következő golden retriever, Stella. Ő ugyanis, ha épp elhanyagolva érzi magát, akkor random tárgyakat csór el gazgái háztartásából, és azokat szájában hordva igyekszik jelezni, hogy jó lenne, ha végre figyelne rá valaki.

Az ügy érdekében lopott már távirányítót, cipőt, zoknit, szemüveget, sapkát, de még fogkrémet is. Ha nem hiszitek, nézzétek meg a BoredPanda összeállítását.

Különleges kutyafajta a golden retriever, cikkekkel bizonyítjuk:

A golden retriever az egyik legbájosabb kutyafajta.

A golden retriever az egyik legbájosabb kutyafajta. (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top