nlc.hu
Otthon

Készíts raklapból kerti bútort

Készíts raklapból kerti bútort!

A raklapbútorok virágkorukat élik, tökéletesen megfelelnek a méregdrága kerti bútorok helyett. Megmutatjuk, mire használd a raklapot!
Mutatunk ötleteket raklapból!

A raklapból készült bútorok rusztikus megjelenésükkel már pár éve teret hóditottak maguknak, akinek egy kicsivel több kézügyessége van, mint egy hangyászsünnek, az képes arra, hogy összekalapáljon jópofa bútorokat a raklapokból.

Mutatunk olyan zseniális ötleteket, amiket te is el tudsz készíteni otthon!

A videón végtelen egyszerűséggel rakja össze a raklapokat a hölgy, semmi fúrás, semmi csavarozás, ami egy kerti parti erejéig jó ötlet, de ha hosszabb távra tervezel, akkor érdemes talán a raklapokat egymáshoz erősíteni, hogy ne csússzon szét az egész szakramentum.

Ennél a változatnál már eggyel profibb megoldást láthatunk, kész sarokgarnitúrát csavaroztak össze a raklapokból, sőt még az asztalka is kapott négy görgőt, hogy minél kényelmesebb legyen a használata.

A kutyának is szuper fekhelyet lehet belőle kialakítani, nem kell így megvenni csiliárdokért a kutyaágyat. Arra azért érdemes időt és energiát fordítani, hogy legalább egy csiszolás és pácolás előzze meg az építést a raklapokból, hogy ne menjenek szálkák a kutya orrába.

Készíts virágtartót raklapokból, igazán rusztikus hatást lehet vele kelteni, de ehhez már szükség lesz egy kevés fűrészelésre is, az biztos. Most úgyis hódítanak a vertikális kertek, hívhatod a raklapokat segítségül hozzá.

A világ legegyszerűbb kanapéját sikerült itt összehozni raklapokból, még háttámla sem kell, csupán az ülőrészhez használt lapokat összecsavarozni, lefesteni, minden máshoz párnákat lehet használni.

Kerti bárt is kialakíthatsz raklapokból, különösen jó ötlet, ha a fél nyarat a saját kertedben töltöd, és átjáróház van nálad, mert minden barátod ott iszik a kertben hétvégente.

A bárnak egy még egyszerűbb formája, ha nem vesződsz sokat, csak a kitámasztást oldod meg, és feldíszíted a raklapokat.

Gyerekzsúr a raklap körül? Miért ne? Főleg, ha ilyen kisház is van hozzá a kertben. Pont jó magasságban lesznek a tányérok a gyerekeknek, és imádni fogják, hogy párnán ülhetnek. De mindenképp fesd le vidám színnel, és az alapos csiszolást se felejtsd ki előtte!

Igazán ötletes megoldás az ülőfelület egyenletessé tételére, hogy csempét ragasztasz rá, akkor még inkább, ha kerti bútor lesz belőle, és állnia kell az időjárás viszontagságait.

Nem fogytunk ki a raklapos ötletekből!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top