Otthon

25 kilónál is nehezebb a világ legnagyobb nyula

Apja rekordját dönti meg Dave az óriásnyúl.

2010-ben nyerte el Darius világ legnagyobb nyulának járó kitüntető címet. 1,2 méter hosszú, 23 kilós nyúl még a Guinness Rekordok Könyvében is helyet kapott, ám most át kell adnia a trónt – méghozzá a saját fiának.

Dave a világ legnagyobb nyula (Forrás: FB)

Dave a világ legnagyobb nyula (Forrás: FB)

Dave, az új bajnok már 25 kilós testsúllyal rágja a répát, pedig még kétéves sincs, csak tavaly januárban született.  A nagy súlyhoz persze komoly étvágy is párosul: Dave naponta simán elrágcsál két répát, egy fél brokkolit, mielőtt befalna egy fél tál kelkáposztát, spenótot és káposztát – számol be a Metro című brit újság.

Ez a zöldségmennyiség pénzben sem kis tétel, gazdái évi 500 fontot (200 ezer forintot) költenek az ellátmányra. De ez még nem minden, a Woodcock-családnál ugyanis nem csak a zöldségek fogynak. Dave eddig megrágcsált már egy kanapét, amit ezer fontért (400 ezer forint) cseréltek és pár függönyt 180 font (72 ezer forint) értékben.

Szereted a nyulakat?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top