Otthon

Az új netes kihívásban az a feladatod, hogy „lopj úgy, mint egy művész”

A Kattanjki bloggere olyan netes kihívást indított, amiben nem szégyen másolni.
Az új netes kihívásban nem szégyen a lopás.

„Minden új ötlet néhány korábbi ötlet remixe” – írja legfrissebb bejegyzésében a Kattankji bloggere, aki új, netes kihívásában arra buzdítja a lelkes hobbifotós olvasóit, hogy ne szégyelljenek, sőt, merjenek inspirálódni a következő fotóikhoz. „Készíts fotót bármiről , egy a lényeg: mutasd meg azt is, hogy ki, mi, esetleg melyik konkrét fotó(k) inspirálta? Posztold a végeredményt a #kattanjki hashtaggel ellátva az Instagramon, vagy Facebookra.”

A blogger a kihíváshoz azért használja Austin Kleon egyik leghíresebb könyvének címét (Lopj úgy, mint egy művész) mert úgy véli, hatalmas terhet vesz le az ember válláról, ha megérti végre, hogy semmi, de semmi nem eredeti.

„Gondolj csak bele! TE magad vagy rá a legjobb példa, hiszen nem vagy más, mint szüleid »nyertes« génjeinek a keveréke. Egy mix. Ettől lettél mégis nagyon egyedi és utánozhatatlan.”

Ha szeretnéd tudni, hogy néz ki a tudatos „lopás” a gyakorlatban, és mit jelent a „minél több helyről lopsz, annál autentikusabb leszel” mondat, olvasd el a folytatást a Kattanjki blogon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top