nlc.hu
Otthon

Gyerek nem a Burdzs Kalifán

Óriási babaváró buli: a világ legmagasabb épületére vetítették ki születendő gyerekük nemét

Egy influenszerpáros a dubaji Burdzs Kalifára, a világ legmagasabb épületére vetítette ki, hogy kislányt vagy kisfiút várnak.
Burdzs Kalifa

Egyre jobban terjednek a baba nemét bejelentő bulik, és a leendő szülők újabb és újabb furfangos ötlettel leplezik le, hogy kislányt vagy kisfiút várnak.

A YouTube-on 7,7 millió követővel rendelkező Anas és Asala Marwah influenszerpáros szó szerint óriási megoldással árulta a második gyerekük nemét. A világ legmagasabb épületére, a 828 méteres dubaji Burdzs Kalifára vetítették ki a bejelentést:

A videón látszik, hogy hatalmas buli is kapcsolódott a különleges fényfestéshez. A felhőkarcolón az alkalomra tervezett fényjáték villódzott, majd visszaszámlálás után kékbe borult a torony, vagyis kisfiuk fog születni.

A pár azt mondta, különleges és emlékezetes alkalmat szerettek volna a bejelentésnek, aminek az előkészületei másfél hónapig tartottak.

(LadBible)

Még több különleges baba nemét bejelentő buli:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top