Otthon

Elloptak egy francia buldogot és 5 kölykét – a rendőrök megtalálták őket

A gazdi a tolvaj után eredt és felírta a rendszámát.

Betörők hatoltak be egy kisújszállási ingatlan udvarára és a melléképületből elvittek egy francia buldogot az 5 kölykével múlt pénteken – írja a Police.hu.

Elloptak egy francia buldogot és 5 kölykét - a rendőrök megtalálták őket

Elloptak egy francia buldogot és 5 kölykét – a rendőrök megtalálták őket (Fotó: Police.hu)

A gazdájuk észlelte, hogy valaki mászkál a portáján, ezért kiment a házból és látta, hogy egy személy szalad a földúton a hóna alatt egy csomaggal, majd beül egy gépkocsiba.

A kutyák tulajdonosa autóba pattant, a rabló után ment, ám egy idő után elvesztette a nyomát, de előtte még feljegyezte a rendszámát.

Mikor visszatért otthonába, akkor látta, hogy a melléképület ajtaja nyitva van és hiányzik a hat kutyája, ezért értesítette a rendőrséget. A rendőrök rövid időn belül azonosították a két feltételezett elkövetőt, akiket elfogtak és előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A rendőrök az ebeket egy tiszaföldvári lakatlan házban megtalálták és a tulajdonosnak visszaadták.

(via)

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top