Otthon

Álomház a Spektrum Home-on (x)

Ha olyan kikapcsolódásra vágysz, ahol a vágyak, az ötletek, a kreativitás és az örömteli pillanatok játsszák a főszerepet, akkor a Spektrum Home kínálatából bátran válogathatsz: legyen szó akár lakásfelújításról, akár kutyanevelésről számtalan lehetőség áll a rendelkezésedre.

Mind közül a nézők egyik hatalmas kedvence a világhírű Property Brothers, vagyis az Álomház, mely naponta többször, különböző időpontokban elcsíphető a Spektrum Home-on. 

Álomház a Spektrum Home-on (x)

Akik már régóta követik a műsort, jól tudják, hogy Jonathan és Drew ikertestvérek, mindkettejük hivatása és szenvedélye a lakásátalakítás, az élet pedig úgy hozta, hogy együtt is dolgoznak. Az Álomház című műsorban olyan pároknak segítenek ötletekkel, tervekkel, inspiráló megoldásokkal, akik találtak ugyan egy helyes házat, de annak állapota miatt még hezitálnak, hogy megvegyék-e. Jonathan és Drew számítógépes látványtervekkel igazolják, hogy igenis van fantázia a kiválasztott ingatlanban, és megmutatják, hogy mi mindent lehet kihozni a lakásból egy kis ügyességgel. Már csak az a kérdés, hogy vajon sikerrel járnak-e: belevágnak-e párok a lakásvásárlásba, és ha igen, megoldható annyi pénzből az átalakítás, amennyit a kezdetekkor becsültek.

Álomház a Spektrum Home-on (x)

Nemcsak új lakás vásárlásakor számíthatunk rájuk, hanem akkor is, ha meglévő házunkat szeretnénk átalakítani örökre szóló otthonokká – egy olyan hellyé, ahol letelepedhetünk és boldogan élhetjük az életünket. A műsorban bemutatott párok mind biztosak benne, hogy a jelenlegi házuk „az igazi”, ahol együtt terveznek megöregedni, viszont szükségük van Drew és Jonathan segítségére, hogy kiaknázzák a ház minden lehetőségét. Ilyenkor Drew megmutat a háztulajdonosoknak néhány frissen felújított otthont, valamint átbeszélik, hogy a jelenlegi otthonukból mi az, ami nélkül tudnak élni, és mi az, ami nélkül nem. Majd Jonathan mutat két lehetőséget, amelyekkel szemlélteti, hogy a házat milyen irányban lehet újragondolni. A kockázat és a nyomás is nagy, mivel a testvérek teljes felújításban gondolkodnak, vállalva minden felmerülő akadályt, hogy elérjék a célt: a házakat örökre szóló otthonokká alakítsák. Az izgalmak és a meglepetések sosem maradnak el!

 

Álomház minden hétköznap és hétvégén a Spektrum Home műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top