nlc.hu
Otthon

Pitont talált a fürdőszobájában egy színész

Méteres pitont talált fürdőszobájában egy brit színész 

A vécéülőkéről meredt rá.
Méteres pitont talált fürdőszobájában egy brit színész 

Több mint egyméteres királypitont talált fürdőszobájában a Coronation Street brit sorozat színésze, Harry Visinoni – írja a BBC.com.

A férfi, aki Seb Franklint alakítja a 60 éve futó, ezzel csúcstartó sorozatban, szombaton fogat mosni lépett be hale-i otthonának fürdőszobájába, ahol egy kígyó meredt rá.

Az állat valószínűleg korábbi tulajdonosától szökött meg és a fal egy üregében bújt meg azóta. Ezek az állatok hosszú időt kibírnak két étkezés között – közölte az RSCPA brit állatvédő szervezet, mely a Lulu nevet adta a pitonnak.

A férfi kirohant a fürdőszobából, később barátnőjével benézve látták, hogy az állat a WC-ülőkéről mered rájuk. Kisebb tanakodás után visszatértek a fürdőszobába, de az állat addigra eltűnt.

Kígyókról szóló rémálmokkal terhelt, nyugtalan éjszaka után reggel hívták az RSCPA-t, a szakértők az állatot a fürdőszobai radiátor mögött találták meg.

Az állatvédők szerint a királypiton meglehetősen szelíd faj, veszélyt érezve azonban harap. Lulut végül egy párnahuzat segítségével fogták be.

(MTI)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top