nlc.hu
Otthon

A pancser tolvaj esete Rambo kutyával

A lopott biciklivel akadt fenn a kerítésen a pancser tolvaj, a betörést John Rambo akadályozta meg

A nagykapuba akadt be a bicikli, a tulajdonos kiskutyája azonban éber volt és riasztott.

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban – számolt be a Tények. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki koronavírusos és emiatt kórházban van.

biciklilopás

Nem tudta ellopni, mivel a bringa beszorult a kerítésbe – Forrás: Tények – videó

A csörömpölést végül a család kiskutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. “Johnny kutyám bent aludt a házban és felkeltett engem éjszaka, és akkor jelzett, hogy valami probléma van odakint” – mondta el Bak Csaba. A biciklikkel foglalkozó férfi felkelt és kinézett az ablakon, látta, hogy az egyik, szervizben hagyott biciklit el akarják lopni. “Azt láttam, hogy valaki éppen átmászik a kerítésünkön, meg egy kerékpárt, ami fennakadt a kerítés tetején” – tette hozzá.

Rambo

A lopást megakadályozó hős kiskutya, John Rambo – Forrás: Tények – videó

A tulajdonos megzavarta a tolvajt, a kerítésen hagyta a biciklit és menekülőre fogta. A rendőrök azonban egy órán belül elfogták a férfit, aki azt mondta: ő csak haza akart tekerni a biciklivel a több mint 30 km-re lévő Csökmőre.

Ha később vádat emelnek ellene, akkor lopás miatt áll majd bíróság elé, és akár 2 évre is rács mögé kerülhet.

Kiemelt kép: Tények – videó / (via: police.hu )

Még több lúzer betörő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top