nlc.hu
Otthon

Sztár lett egy utcaseprő

Egy francia utcaseprő a net új sztárja

Vicces videókban kéri a fiatalokat arra, hogy ne szemeteljenek.
utcaseprő

Egy francia utcaseprő az internet legújabb sztárja. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, a 45 éves férfi már 7 éves kora óta törődik a környezettel, már akkor felszedegette a földről a cigarettacsikkeket. Így nem is volt kérdés, hogy felnőttként utcaseprő lesz.

Vicces videóit néhány hete kezdte el feltenni az internetre, mert megelégelte, hogy koszosak a párizsi utcák. Rövid idő alatt hatalmas követőtábora lett.

Van olyan videója, amelyiket már több százezren megnéztek. Ezekkel arra ösztönzi a fiatalokat, hogy ne szemeteljenek az utcán és éljenek környezettudatosan. “Ha kell, életem végéig harcolni fogok az álmomért, hogy egy tiszta bolygón éljünk. Ez az otthonunk, úgyhogy meg kell védenünk” – nyilatkozta a férfi, aki kollégái között is népszerű. Sokan tisztelik azért, amiért nemcsak áldozatosan végzi a munkáját, hanem még népszerűsíti is az utcaseprői hivatást.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több netes sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top