nlc.hu
Otthon

Titkos szobát talált a padlásán

Vásárolt egy házat, majd felfedezte, hogy van egy titkos szobája

Egy új ház mindig rejt apró felfedeznivalókat, de az, hogy egy komplett titkos szobát is felfedezz benne, igen ritkán fordul elő.

Egy TikTok-felhasználó nő videósorozatban mesélte el, mi történt vele. A pandémia idején vásárolt házat a párjával, és nagyon bátrak voltak, ugyanis a vásárlás kizárólag az online látott képek és videók alapján történt, addig be sem tették oda a lábukat, míg övék nem lett a hely. Beköltözve tűnt fel csak nekik, hogy kívülről láthatók olyan ablakok, melyekhez nem tudnak szobát illeszteni, és ekkor jöttek rá, hogy jó eséllyel nagyobb teret vásároltak annál, mint amiben megegyeztek – mutatta be a Fox News.

@sissyhankshaw

Ok part two for you weirdos!!!!!

♬ original sound - Raine

Alapos kutatás után az emeleten találtok hozzá egy beszögelt kis bejáratot, amin keresztül be lehetett jutni a tetőtér egy elszigetelt részébe, és az új tulajdonosnak fogalma sincs, miért zárták el ezt a területet korábban. Gyakorlatilag egy félkész szobát talált több ablakkal, és a vadonatúj vezetékekből az is kiderült, hogy nem olyan rég azért járhatott ott valaki, így az előző tulajdonos biztosan tudott a szobáról. A nő videói nagyot mentek TikTokon. Többen azt tanácsolták neki, alakítson ki a padlástérből pánikszobát, vagy egy hangulatos kis könyvtárat. Te mihez kezdenél egy hasonló helyzetben?

Ingatlanvásárlásról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top