nlc.hu
Otthon

Quaddal gázolták el a 86 éves asszonyt

Saját háza előtt gázolták halálra egy quaddal a 86 éves Marika nénit

Meghalt egy 86 éves asszony Zalakoppányban, miután elgázolták egy quaddal.
Quad

Meghalt egy 86 éves asszony, akit egy 59 éves quados férfi gázolt el péntek reggel Zalaszentgróton. A baleset következtében az idős nő a helyszínen meghalt.

A Blikk helyszíni riportjában azt írja, hogy a gázoló egy Fredi nevű német férfi volt, aki tíz éve költözött a faluba. A helyiek szerint dolgos ember volt, de mostanában gyakran ivott. Állítólag minden reggel vodkával indította a napot, a tragédia előtti estén pedig alaposan berúgott, ezért másnapos volt.

„Fredi a bőgő motorú, fekete quadjával elszáguldott mellettem, majd fékezés nélkül felöklelte Marika nénit. Szegénykém, vagy tíz métert röpült, oda, a part szélére csapódott, szinte minden csontja összetört”

– emlékezett vissza a balesetre Marika néni szomszédja, Lajos.

Az idős asszonyt a saját háza előtt gázolták el. Lehajolt, hogy a virágait megnézze közelebbről, amikor jött a quad. A környékbeliek próbáltak segíteni az asszonyon, mellette voltak, amíg a mentők megérkeztek, de az életét már nem tudták megmenteni.

A gázolóról egy másik férfi emelte le a quadot, miután belehajtott az árokba. A helyiek azt beszélik, hogy Fredi tavaly a kertjében felborult egy másik quaddal is. A mostani, 600 kilós gépet a rendőrség lefoglalta.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Markus Hartlieb)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top