Otthon

5 tipp a tökéletes otthoni nyaraláshoz (x)

Bár fokozatosan javulnak az utazási kilátások, de talán még idén sem lesz könnyű a helyzet. Valószínűleg ebben az évben is sokan a kertjükben fognak nyaralni. Aggódni nem érdemes, mert ott is lehet minden nap élményekkel teli, csak pár jó ötlet szükséges hozzá és felejthetetlen lesz az egész nyarunk!

1.TIPP
Ha fürdőzni vágyunk, miért is kéne azon aggódnunk, hogy vajon mikor, s milyen feltételek mellett utazhatunk el pihenni valamely vízparti üdülőhelyre? Legyen bármilyen okunk is az otthonmaradásra, egy medence bizony mindenkinek jól jön a kertjében! Élvezik a gyerekek, akik képesek egész nap pancsolni a vízben, s a felnőttek is, akik csak lazítani akarnak egy kicsit a családi környezetben, az egész napos munkától megpihenve.

2.TIPP
Ha csak teraszunk van, akkor is van megoldás, egy felfújható jakuzzi az optimális választás. Beállítjuk a víz hőmérsékletét a kívánt hőfokra és indulhat is benne a kényeztető pihenés! Különböző kialakításokban és színekben is kapható, kezdve a 2 személyes verziótól, amely romantikus relaxáló pihenést biztosít, egészen a 7 fős jakuzziig.


3.TIPP
Az otthoni medencézést igazán feldobják a matracok, riderek és egyéb mutatós kiegészítők. A gyerekek és a felnőttek is imádják a vicces, felfújható flamingókat, unikornisokat vagy épp pizzaszeleteket. Az esti beszélgetésekhez is kényelmes és hangulatos ülőalkalmatosságként funkcionálnak.


4.TIPP
Nincs gyerek, aki ne imádna ugrálni és hol máshol lehet ezt megtenni a legjobban, mint egy trambulinban. És ha már sport, akkor a sup deszkákról sem szabad megfeledkezni, hiszen 2021 az állva evezés éve!

5.TIPP
Az idén 30. születésnapját ünneplő Aqualing medenceáruházban a kínálat széles, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá illő medencét és kiegészítőket, valamint sporteszközöket.  Ráadásul sok időt és energiát spórolunk meg, mert náluk mindezt egy helyen, profi szakemberek segítségével tehetjük. Budapesten három, országszerte további öt üzlettel várják a vásárlókat. Nézz be hozzájuk személyesen vagy rendelj házhoz mindent a webáruházból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top