nlc.hu
Otthon

Rejtélyes szimbólumok a konyhaszekrény mögött

Rejtélyes dolgot találtak a konyhaszekrény mögött, most attól félnek, hogy elátkozott a házuk

Bizarr szimbólumokat és egy rejtélyes lyukat talált a fiatal pár a konyhájukban.
Rajz a konyhaszekrény mögött

Egy Angelica nevű nő a kiscicáját kereste, amikor egy rejtélyes dolgot fedezett fel a konyhaszekrénye mögött.

Észrevette, hogy az egyik konyhaszekrény alatt volt egy lyuk, és teljesen be lehetett látni a bútor alá. Ahogy bekukucskált, egy papírt vett észre a falon, amelyen furcsa és rejtélyes rajz állt.

@anxiousweenie69

help what does this mean?? is my apartment cursed ##creepy ##ghost ##aliens ##confused

♬ original sound - angelica

A pasijával kibontották az egész szekrényt, hogy közelebbről is szemügyre vehessék a nyugtalanító szimbólumokat. Ekkor egy újabb meglepetés érte őket: a rajz mögött egy jókora lyuk tátongott a falban.

@anxiousweenie69

hopefully nothing bad will happen 🥲##reupload it keeps getting taken down bc of the fire ##witchtok ##creepydrawing

♬ original sound - angelica

A lyukon keresztül a fürdőszobába, pontosabban a kád mögé lehetett belátni, és találtak ott egy régi üdítős poharat is. Végül a pár elégette a furcsa rajzot.

A videót mostanáig több mint 10 milliószor látták, és mindenféle ötlettel előálltak a kommentelők. A rajzot nem tudták ugyan megfejteni, de egyesek szerint azt jelenti, hogy a ház el van átkozva. Mások szerint viszont éppen védelmet nyújtottak a különös szimbólumok, és azzal, hogy elégették a papírt, bajba sodorták magukat.

A legvalószínűbb magyarázat az lehet, hogy a lyuk egy szerviznyílás a fürdőszobai kádhoz, a rejtélyes jelek sora pedig nem más, mint egy gyerekrajz. Az mondjuk továbbra sem világos, miért azzal fedték be a lyukat.

(Kiemelt kép: TikTok/anxiousweenie69)

(Fox News)

Ők is különleges dolgokat találtak a lakásukban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top