nlc.hu
Otthon

Nem kap visszatérítést a lemondott lakodalom után a gyászoló nő

Hiába küzd, nem kapja vissza pénzét az élete szerelmét gyászoló nő

Barátai gyűjtenek pénzt annak a brit nőnek, akinek a párja a lakodalom előtt hunyt el, és akinek az esküvői helyszín nem akarja visszafizetni a rendezvény árát.

Fiona Boswell és Guy Boswell úgy tervezte, hogy júliusban óriási lakodalmat ülnek majd, de szörnyű tragédia történt, a férfi márciusban elhunyt szívelégtelenségben. Fiona Boswell most azért küzd, hogy visszakapja a 4100 fontot (kb. 1,67 millió forintot), amit korábban befizettek a lagzira, ugyanis hiába jelezte a rendezvényhelyszínnek, hogy vőlegénye elhunyt, ők nem akarják visszatéríteni az összeget arra hivatkozva, hogy sajnos az esemény időpontjához túl közel jelezte azt, hogy lemondja írja a Mirror.

Az egyeztetések során az illetékesek felajánlották, hogy keresnek egy párt, akikre átruházhatja az időpontot, vagy akár maga Fiona Boswell ajánlhat valakit. „Elmondtam nekik, hogy mennyire borzalmas érzés megválni attól a naptól, aminek életem legboldogabb napjának kellett volna lennie, amin együtt kellene volna ünnepelnem Guy-jal a család és a barátok körében” – nyilatkozta Fiona Boswell.

Hozzátette, szerinte minden esküvőszervezéssel foglalkozó cégnek bele kellene tenni a szerződésbe egy olyan záradékot, ami az előre nem látható eseményekre vonatkozik vagy szóba kellene kerülnie esküvőbiztosításnak. Hogy valamelyest pótolják az egyelőre elveszettnek tűnt összeget, a pár barátai létrehoztak egy adománygyűjtő oldalt Fionának.

„Ő volt életem szerelme. Sajnáltuk, hogy nem találkoztunk korábban, és annyira boldog voltam, amikor Guy megkérte a kezem… Mindkettőnknek ez volt a második házassága, és nagyon szerettük egymást” – mesélt párjáról. Azt, hogy Guy Boswell egészségügyi állapota miatt nem együtt fognak megöregedni, azzal számoltak, ezért is házasodtak össze tavaly októberben, de remélték, hogy nagyobb körben is megünnepelhetik majd azt, hogy összekötötték az életüket, ezért kezdték el szervezni a nyári esküvőt.

özvegy

Fotó: Pexels

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top