nlc.hu
Otthon

Egymást intimgyantázza anya és lánya

Anya és lánya annyira közel áll egymáshoz, hogy még egymás házi szexvideóit is megnézik

Szép dolog, ha egy kapcsolat szoros anya és lánya között, de talán itt is előfordulhat, hogy már túl sok. Ilyen például a 44 éves Karla és a 26 éves Rykia kapcsolata, akik nemcsak az intimgyantázást végzik el egymáson, hanem egymás szexvideóit is megnézik.

Karla és Rykia az alabamai Jacksonville-ben élnek, és szinte mindent együtt csinálnak. Imádnak együtt főzni és amikor csak lehet, közösen néznek filmeket. Ez eddig még rendben van. Közös hobbijuk még a twerkelés. Ez már kicsit furcsább, de oké, még belefér. Viszont amikor azt mondják, hogy évek óta intézik egymás intimgyantázását, és a szexvideóikat is megosztják egymással, azért már mindenki furcsán néz egy kicsit – derül ki a Sun riportjából.

Egy nagyon szoros anya-lánya kapcsolat (részlet a Sun riportjából)

Egy nagyon szoros anya-lánya kapcsolat (részlet a Sun riportjából)

Édesanyám a legfontosabb ember az életemben. Bármikor, bármiben számíthatok rá, amit nagyra értékelek benne

– mondta Rykia.

Ő az a személy, akit először látok, miután felkeltem, és őt látom utoljára elalvás előtt

– tette hozzá Karla. A nő szerint néhány ismerőse kissé zokon veszi, hogy ennyire szoros kapcsolatot ápol a lányával, sőt egyenesen bizarrnak tartják ezt. Különösen az szokta sokkolni az embereket, amikor tudomást szereznek arról, hogy évek óta intézik egymás intimgyantázását. A csúcs azonban, amikor elmesélik, hogy már látták egymás szexvideóit. Először Karla mutatta meg a lányának a sajátját még két évvel ezelőtt, és egy éve Rykia is megmutatta az édesanyjának a sajátját. Elmondása szerint ebben semmi rosszat nem lát, mert klassz anyai tanácsokat kapott a szexuális életét illetően, és az sem zavarja, ha mások ezt betegesnek tartják.

Anya-lánya kapcsolatokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top