nlc.hu
Otthon

Halálos közúti baleset Szolnoknál

Kisbusz és kamion ütközött Szolnoknál: többen meghaltak

A kisbuszban tizennégyen, a kamionban pedig ketten utaztak.

Tragikus kimenetelű közúti közlekedési baleset történt pénteken délután, a 4-es számú főúton, Szolnok külterületén – írja a 24.hu.

Kisbusz és kamion ütközött Szolnoknál: többen meghaltak

Kisbusz és kamion ütközött Szolnoknál: többen meghaltak (Fotó: Police.hu)

Bálint Ferenc Levente, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lap megkeresésére azt közölte, hogy egy kamion és egy kisbusz ütközött össze, a kisbuszból többen is kirepültek.

A balesetnek három áldozata van.

A baleset következtében két fő életveszélyes, egy fő súlyos, tíz fő pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Helyszíni ellátást követően kórházba szállítottuk őket. Az eset következtében három fő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket sajnos nem lehetett megmenteni – mondta Prisznyák-Gyuró Sára a mentők kommunikációs szervezője. Tíz mentőegységet, köztük két mentőhelikoptert riasztottak összesen a helyszínre.

Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte, hogy a kisbuszban tizennégyen, a kamionban pedig ketten utaztak. Elmondása szerint három embert emeltek ki feszítővágóval a kollégái a balesetező járműből addig, amíg a helyszínre ért. Hozzátette, az elhunytak számával kapcsolatban a rendőrség fog tudni nyilatkozni később.

Csak felnőttek tartózkodtak a balesetet szenvedő kisbuszon. Teljes útzár van a helyszínelés miatt, a forgalmat a Tószegi út irányába terelik.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top