nlc.hu
Otthon

17 év után került elő az elveszett pénztárca

17 év után került elő az elveszett pénztárca

A pénzt leszámítva minden sértetlenül benne volt a 17 év után előkerült pénztárcában.
Pénztárca

Amikor Ryan Seymourtól egy rendőr megkérdezte a Facebookon, hogy nem veszítette-e el a pénztárcáját, a 37 éves skót férfi kicsit összezavarodott. Azt válaszolta, nem, de a rendőr azt mondta neki, hogy nem mostanában, hanem 20 évvel ezelőtt.

A Lochgellyben élő férfi elkezdett kutakodni az emlékeiben, és eszébe jutott, hogy nagyon régen tényleg elveszítette a pénztárcáját. Úgy rémlett neki, hogy 17 évvel ezelőtt az Elizabethan nevű pubban volt Dunfermline-ban, amikor elhagyta a tárcát.

Vécére ment, ahol letette a pénztárcát. Másodpercekkel azután, hogy kijött a mellékhelyiségből, eszébe jutott a tárca, de mire visszament, már csak a hűlt helyét találta. Valaki biztosan ellopta.

Mindezek után csodával határos, hogy ilyen sok idő elteltével előkerült a tárca a kocsma melletti bokorból. Egy járókelő találta meg, és bevitte a rendőrségre.

A pénztárca tartalmának jó része sértetlenül átvészelte a 17 évet, benne volt a férfi videótékás tagságija, a régi munkahelyi kártyája, egyedül a 85 dollár tűnt el. Viszont a váratlan emlék olyan volt, mint egy mini időkapszula, visszarepítette a férfit a múltba.

(Kiemelt kép: Pixabay/emkal)

(UPI)

Stílusos pénztárcák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top