nlc.hu
Otthon

Összetört Zente családjának az autója

Nagy baj érte az SMA-s Zente családját, ismét segítséget kérnek

Komoly bajba került Zente családja, pedig nem ők voltak a hibásak.

Autóbaleset következtében összetört az SMA-s kisfiú, Zente családjának az autója. Bár a vétkes sofőr hiába volt korrekt, a biztosítói eljárás még jó ideig eltarthat. A szülőknek egyelőre nincs másik autója, így sürgős segítségre lenne szükségük a kisgyermekük és felszerelése szállításához. A közösségi oldalukon kértek segítséget a netezőktől.

Zente

Zente egyre ügyesebb – Forrás: Zente SMA 1 Tiny Hero – Stronger than SMA / Facebook – videó

Nincsen hadra fogható autónk, viszont jövőhéten azaz június 22-23 Budapestre kell utazunk a Bethesda Gyermekkórházba kontrollra, illetve ha addig sem rendeződik a kifizetés, javíttatás akkor július 4-11-ig Olaszországban ahova az elengedhetetlen segédeszközök beszerzéséért utazunk. Ezért keresünk Pécsen vagy környékén bérelhető tökéletes műszaki állapotban lévő nagyobb autót (egyterű vagy kisbusz) amibe beférnek a segédeszközök és a kerekesszék, plusz a személyes holmink. Ha tudtok ilyet, kérlek jelezzétek!” – posztolta a család.

Olvass még a kis Zente rohamos fejlődéséről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top