Otthon
Szponzorált tartalom

Milyen szabadtéri játékokat érdemes idén nyáron vásárolni a gyerekeknek? (X)

A forró nyári napon a medencébe ugrálni szó szerint az, amit az iskolai év végén minden gyerek nagyon vár és azt, hogy játékkal töltse el az időt. A nyári kikapcsolódást pedig csak szórakoztatóbbá teheti a hűvös víz és a medencében való szórakozás.

Egy táblagép például semmiképpen sem képes felvenni a versenyt az egész napos szabadtéri szórakozással, amely igazi élmény a fiatalok számára. Cikkünkben összegyűjtöttünk négy népszerű szabadtéri relaxáló programot, így ezek közreműködésével különleges lehet a nyár az egész család számára.

A medencés játékok mellett szóló érvek

A gyerekek imádnak játszani a homokban és a vízben, így nem meglepő, hogy a vízi játékok ilyen kedvelt szórakozási eszközök. Ez egy olyan játék, amely aktívan ösztönzi a kicsiket, hogy társaságban legyenek, kikapcsolódjanak miközben fejleszthetik úszási képességeiket.

Ezek a szabadidős tevékenységek segíthetnek a gyerekeknek abban, hogy fejlesszék kisebb tanulási készségüket, amikor apró alkatrészekkel és csúszós tárgyakkal játszanak. Továbbá hozzájárulhatnak a gyerekeknek a matematika gyakorlásában, a tértudat elsajátításában és az érzékeik motiválásában is.

Fontos, hogy figyelembe vegyük gyermekünk magasságát, életkorát és képességeit, mielőtt vízi medence vásárlása mellett döntünk. Fogyasztóként valami olyan minőségi és jó anyagból készült termékre vágyunk, amely strapabíró a meleggel és nedvességgel szemben – valamint jól megbirkózik a gyakori használattal. A kicsik nem arról híresek, hogy nyugodtak vagy azt csinálnak, amit mondanak nekik. Gyakran előfordulhat, hogy nem a megfelelő módon bánnak a termékkel.

Milyen szabadtéri játékokat érdemes idén nyáron vásárolni a gyerekeknek? (X)Az alábbiakban kiválasztottunk négy különböző típusú, de medencés játékot, amelyek ideális választás lehet a nagy hőség kezelésére.

Összecsukható vízi szórakoztató játékkészlet homok és vízasztallal

Családi programokhoz, kertben, vagy épp a közeli tónál igen jól alkalmazható és biztonságos, csak töltsük meg a medencét vízzel és már kezdődhet is a játék.

Teknősre hasonlító gyermekmedence

A 26 literes vízi játék nagyon könnyen felfújható és ugyanígy leengedhető. Sőt ebben az állapotban még helytakarékos, ezért jól lehet szállítani. A gyártó ajánlása szerint már 2 éves korú gyermekek is használhatják. A medence alsó része puha fóliából lett kialakítva, emiatt füves vagy nem durva felületen érdemes felállítani és kerüljük a betont, aszfaltot vagy más kemény felületet, 109 x 96 x 104 cm-s méretben kerül forgalomba, amely biztonsági szelepeket szintén tartalmaz.

Bestway gyermekmedence csúszdával

A biztonság és a hosszabb távon történő igénybevétel miatt a termék színes PVC bevonatú poliészterből készült, méghozzá kettős varrással. Telepítése könnyen megoldható, saját ventilátora segítségével tudjuk felfújni ezt a különleges vízi parkot. Tartozik hozzá egy mászófal kötéllel a biztonság miatt. Mivel ez a modell már több mindent tartalmaz, leginkább 5 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Béka Baby lubickoló

A nagy kánikulában remek szórakozási lehetőséget biztosít ez a típus, amely kifejezetten a kicsik – jellemzően 3 és 6 éves közötti gyermekek számára – készült. Kapacitása 22 liter, és 98 x 94 x 69 cm-es kiszerelésben kapható.

A fentieken túl még nagyon sokféle játék található, főleg az online boltok kínálatában nézelődjünk, ha szerencsés napot fogunk ki, akkor még kedvezményt is kaphatunk.

Mennyire veszélyesek a medence csúszdái?

A medencetípusok csúszdái igen nagy kockázati tényezők, mert a gyermek mászás közben könnyen megcsúszik, vagy leesik. Az ilyen esések okozta súlyos sérülések lehetősége magas. A felfújható tárgyak újabb kockázati szintet jelentenek az úszás szempontjából, különösen abban az esetben, ha nem megfelelő területre telepítjük.

Mindig alaposan olvassuk el a szabadtéri játékok leírását, illetve a gyártói ajánlást, informálódjunk és keressük a kiváló minőséget, miközben azért az ár szintén meghatározó.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top