Kecskesajt és sült áfonya: megkóstolnád az év közönségdíjas fagyiját? Mi kipróbáltuk!
Koncz Andrea a kezdetekkor azt se tudta, miből készül a fagyi, véletlenül cseppent az üzletbe, hogy aztán 30 évvel később taroljon a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének versenyén. 63 fagyi közül az övéi vitték el a legtöbb díjat, közönségkedvenc lett például a balzsamos sült áfonyája lágy kecskesajttal, de a mindennapinak egyáltalán nem nevezhető, kenderből készült fagyija is érmet kapott. A kis gödöllői fagyizóban jártunk, ahová a csoki Kolumbiából érkezik, a mogyoró Olaszországból, a gyümölcsfagyi pedig tényleg valódi gyümölcsből készül.
2021. Július 30.
még több cikk
Ezzel foglalkozik Vadon Jani, mióta elköszönt Balázséktól
Csillagjegyek, akiknek a változást hoz az április
5+1 probléma, ami miatt beszélnünk kell a frizbis Varga Judit-interjúról
Csillagjegyek, akiknek remekül sikerül az április
Kajdi Csaba Ördög Nóráról: „Mórahalmi szűzanyának állítja be magát, miközben nem az”
Annyira jól néz ki a modell, hogy azt hiszik róla, mesterséges intelligencia alkotta
A Házasság első látásra Jánosa úgy érzi: a felesége ország-világ előtt megalázta őt
Sokáig küzdött függőségével Peller Mariann: „Euforikus örömet éreztem ettől”
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.