nlc.hu
Otthon

Kígyófogás Avason

Pitont fogtak be az avasi lakótelepen, félelemben tartotta a társasház lakóit – videó

Időközben a hüllő gazdája is előkerült.
piton

Kígyófogásról számolt be Facebook-oldalán a Mályi Madármentő Állomás. Mint írják, megvan az avason kóborló “óriáskígyó” növendék, a hüllő napok óta bóklászott a lakótelepen.

Ismét telefonáltak a Klapka úti lakók, hogy most megvan a napok óta kóborló óriáskígyó és szemmel tartják Már a múltkor is hívtak minket, de akkor szem elől tévesztették. Most sikerült befogni a pitont. Növedék állat és látszik rajta a leharcolt állapot. Beszállítottuk a mentőállomásra és elszállásoltuk. Nem áll messze tőlünk a kígyófogás, hiszen régebben nekünk is volt egy tigrispitonunk csak az 3,5 méteres volt” – olvasható a posztban.

Időközben meglett a királypiton gazdája. “Az esti találkozó és azonosítás után visszakerül a kígyó a jogos tulajdonosához. Tegnap este a beszáradt vedlési foltok eltávolítását elvégeztük, ivott az állat és utána nyugodt körülmények között elszállásoltuk” – számolt be az állatmentő.

Kiemelt kép forrása: Mályi Madármentő Állomás / Facebook – videó

Még több kígyósztori az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top