nlc.hu
Otthon

Facebookon élőzött, aztán elsodorta az árvíz

„Ez tényleg ijesztő. Ó, te jó ég!” – Élete utolsó perceiben még videózott a nő, akit elsodort az árvíz Tennessee-ben

Az amerikai nő a Facebookon élőzött a tennessee-i áradásról, aztán őt is elsodorta a víz, és már csak a holttestét találták meg.
Árvíz Tennessee-ben

Linda Almond és a fia, Tommy a házuk tetejére menekült, amikor a Tennessee államban található Waverlyt is elöntötte az árvíz a múlt hét végén. A brutális erejű áradatban azonban a ház összedőlt, őket pedig magával ragadta a víz. Tommyt kimentették a mentőegységek, ám a nőnek csak a holttestét találták meg később.

A családi tragédia előtt Linda élőben jelentkezett be a Facebookon, hogy segítséget kérjen.

Ez tényleg ijesztő. Ó, te jó ég!

– mondja a nő zokogva a sokkoló videóban.

Ezt követően egy férfihang – bizonyára a fia – azt mondja, hogy valami nekiütközött a ház oldalának, végül Linda leállítja az élő adást. Bizonyára ekkor próbáltak a tetőre mászva menekülni az árvíz elől. Később a nő családja a Facebookon közölte, hogy Lindát holtan találták meg.

Legalább 22 halottja van a múlt hét végi áradásoknak Tennessee-ben, miután az amerikai állam egyes részein több mint 40 centiméter eső esett. A természeti csapásban idősek és csecsemők is meghaltak, egy 7 hónapos ikerpárt a szüleik karjaiból sodort el az ár.

(Kiemelt kép: Facebook/Leo Almond)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top