nlc.hu
Otthon
Ő a néma dugócsináló

Hét éve csinálja a forgalmi dugókat egy csendes angol őrült

A büntetések sem tartják vissza a férfit, aki hét éve keseríti dugókkal Swansea lakosainak életét.

Áll egy ember az út közepén, nem férnek el tőle az autók, amikor pedig megkérdeznék, hogy miért áll ott, nem szól egy szót sem. Elég ijesztő jelenség, igaz? Az angol Swansea lakosainak volt idejük hozzászokni a csendes dugócsinálóhoz, David Hampson ugyanis 2014 óta szórakozik velük.

Tettének oka ismeretlen (Illusztráció: Pexels.com)

Tettének oka ismeretlen (Illusztráció: Pexels.com)

A most 51 éves férfit már többször megbüntették, megtiltották neki, hogy akadályozza a forgalmat, de ő ezzel mit sem törődik, folyamatosan csinálja a forgalmi dugókat. Bár az okait senki nem ismeri, az egy korábbi bírósági tárgyalásán kiderült, hogy David tud beszélni, volt tanú, aki kimondottan udvarias embernek ismerte meg a férfit.

David Hampsont már kilencszer zárták börtönbe és most azzal fenyegetik, örökre rács mögé rakják, ha nem változtat a viselkedésén. Paul Thomas bíró azt mondja persze, hogy a bíróság segíteni akar rajta, nem pedig megbüntetni, de ehhez az kell, hogy David beszéljen az indítékairól.

Egyelőre pszichiáterek próbálnak rájönni, mi okozza David furcsa viselkedését, augusztus utolsó napján pedig a bíróság ismét ítéletet mond. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top