nlc.hu
Otthon

Akcióban a csepeli rendőrök

Elmentek lángosozni a csepeli rendőrök, két ügyet is megoldottak

Két csepeli rendőrnek a szolgálat után is volt dolga, bónuszként egy lopott kutyát is megtaláltak.

Ritka szerencsés lángosozáson van túl két csepeli rendőr. Az éjszakai szolgálat végeztével Dinnyés Ádám törzsőrmester és Fehér Milán őrmester ugyanis úgy döntöttek, beugranak egy lángosért reggeli gyanánt.

A szolgálat sem mindig ér véget (Fotó: Police.hu)

A szolgálat sem mindig ér véget (Fotó: Police.hu)

Alig hittek a szemüknek, amikor egy épület elé kikötve észrevették azt az Akira névre hallgató kutyát, akit éjjel az állat kétségbeesett gazdájával együtt órákon át keresték a környéken, de sajnos nem akadtak a nyomára.

Betelefonáltak a kapitányságra, így Akira járőrautóval utazhatott a rendőrségre, a két járőr pedig végre elfogyaszthatta a jól megérdemelt lángost.

Reggeli közben is a munkáról folyt a szó: arról beszélgettek, hogy már csak azt a férfit kellene elfogni, aki a gyanú szerint két nappal korábban egy közeli irodából lopott el egy laptopot és más műszaki cikkeket. Kívánságuk rögtön valóra is vált – a keresett férfi az utca túloldalán sétált. A lángos maradékát hátrahagyva a szabadidős járőrök szolgálatba helyezték magukat, utána indultak, mire a férfi futásnak eredt. Nem jutott azonban messzire, a két rendőr elfogta, és átadta a kiérkező kollégáknak – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top