nlc.hu
Otthon

Köllő Babett így látná vendégül a diétázó Zsidró Tamást

Köllő Babett: „Nálam nincs kalóriaszámlálgatás, nálam zaba van”

Zsidró Tamás diétázna, a Hal a tortán többi sztárja pedig ezt nem hagyta szó nélkül, hiszen mégis egy főzős műsorról van szó.

November elején visszatér a Hal tortán című műsor a Tv2 képernyőjére, ezen a héten Katus Attila, Keleti Andrea, Köllő Babett, Ördög Nóra és Zsidró Tamás látja vendégül egymást. Az első estét a táncosnőnél töltötték, és kiderült, Zsidró Tamás éppen diétázik, ami nem éppen a legjobb időzítés.

Köllő Babett a kameráknak elmondta, ha nála vacsoráznak majd a többiek, nála nem lehet majd arra számítani, hogy salátázgatással meg lehet úszni az estét.  „Ha a Tomi folytatni akarja a diétáját, akkor biztosan el fogja bukni. Nálam nincs kalóriaszámlálgatás, nálam zaba van. Úgy, ahogyan nálunk vidéken megszokhattuk, leteszed a kondért és megeszed” – jegyezte meg a Sztárban sztár leszek zsűritagja. 

Katus Attila is megígérte, hogy az ő estéjén meg fogja tréfálni a sztárfodrászt, de természetesen azért ad majd neki is ételt, hiszen kellenek a pontszámok. 

Köllő Babett

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top