nlc.hu
Otthon

Lakástűz mobiltöltő miatt

Telefontöltő miatt égett le egy ház Kenyeriben, a családnak mindene odaveszett

Egy várandós kismama is otthon volt a gyerekével, amikor tűz ütött ki. Valószínűleg elektromos hiba okozhatta a tüzet, ami pillanatok alatt keresztülfutott a szobákon.

Egy zárlatos telefontöltő miatt égett le egy kenyeri ház nagy része, az ott élő családnak mindene odaveszett – derült ki a Tények riportjából. A szekrények, a ruhák sőt még a játékok is szénné égtek.

Mikor felcsaptak a lángok, a házban egy várandós kismama volt a kisfiával. A nő még időben megérezte a füstszagot, így a kisfiú ki tudott szaladni, miközben a nő próbálta eloltani a már lángoló ágyat. A tüzet végül a kiérkező tűzoltók fékezték meg.

tűzeset

A mobiltöltő miatt először az ágy kapott lángra, majd a szekrények – Forrás: TV2 / Tények – videó

A ház lakhatatlanná vált, a család – akinek az önkormányzat a történtek után felajánlott egy átmeneti lakást, de idővel szeretnének majd visszaköltözni az otthonukban -, most anyagi segítséget kér, de szekrényeket és háztartási eszközöket is szívesen fogadnak adományként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top