Otthon

Munkavégzés otthon: szerezd be a szezon legjobb irodai és konyhai kütyüjeit! (x)

Az otthoni vagy hibrid munkavégzés, a digitális oktatás számtalan előnye mellett kihívásokat is tartogat számunkra. Hogyan alakítsuk ki a megfelelő munkakörnyezetet az otthonunkban? Mire érdemes figyelni? Milyen elektronikai eszközök könnyíthetik meg a munkánkat és tehetik élvezetesebbé a feladatainkkal töltött időt?

Munkavégzés otthon: szerezd be a szezon legjobb irodai és konyhai kütyüjeit! (x)
Cikkünkkel ezen kérdések megválaszolását tűztük ki célul, amihez segítségül hívtuk Farkas Andrást, a notebook.hu ügyvezető igazgatóját.

Az optimális home office kialakításához nélkülözhetetlen a praktikus elektronikai eszközök megfelelő kiválasztása. A szükséges eszközök beszerzésében most segítségünkre lehet az OTP Bonus vagy OTP BonusGold hitelkártya, mellyel most 10 havi kamatmentes részletre vásárolhatjuk meg a kiválasztott eszközt és extra pénzvisszatérítést is kaphatunk bizonyos vásárlásaink után, ami a közelgő ünnepek szempontjából is kedvező lehet.

Ideális munkakörnyezet

A home office egyik elengedhetetlen eszköze a laptop. Ha a munkavégzés otthon zajlik, de szívesen dolgozunk néha máshol is, mondjuk egy kávézóban, vagy egy közösségi irodában, akkor célszerű egy könnyen hordozható notebookot választani. Emellett otthoni irodánk hasznos eszköze lehet még egy nagy átmérőjű monitor, egy jó minőségű webkamera, valamint egy mikrofonos fejhallgató is. A monitor esetében érdemes állítható magasságút választani, hogy kényelmes legyen a használata.

Legjobb esetben rendelkezünk egy megfelelően kialakított térrel, ahova el tudunk vonulni, anélkül, hogy bárkit is zavarnánk, és ahol mi is nyugodtan tudunk a feladatainkkal foglalkozni. Ha az elkülönített tér adott, akkor is jól tud jönni egy fejhallgató, így mások számára kevésbé leszünk zajosak, és még a fókuszálásban is segít. Manapság már találhatunk olyan fejhallgatókat is, melyek teljesen képesek kizárni a külső zajokat, ezzel is elősegítve a munkában való elmélyülést. Az online megbeszélésekhez pedig érdemes beszerezni egy jó minőségű webkamerát, ugyanis, ha látjuk egymás reakcióit, sokkal személyesebbé és informatívabbá válik a beszélgetés.

Egyetlen kattintásra van minden, ami kellhet

Szerencsére az online vásárlások gyorsaságuk mellett biztonságosak is. Egyre többen ismerik fel a digitális tér nyújtotta előnyöket – habár az online vásárlók száma nem növekedett – a tranzakciók száma igen, aminek oka többek között az, hogy már sokkal több mindent szeretnénk és tudunk online megvásárolni.

Farkas András, a notebook.hu ügyvezető igazgatója az őszi időszak slágertermékei közé a gamer PC-ket, tableteket és a monitorokat sorolja. Ezeknek a top termékeknek a népszerűségét már a 2021 első félévéről készült GKI Digital felmérés is előre jelezte, ugyanis a műszaki cikkek, ezen belül a szórakoztató elektronikai, valamint számítástechnikai cikkek nagyon erős keresletet generáltak az online vásárlók körében.

Munkavégzés otthon: szerezd be a szezon legjobb irodai és konyhai kütyüjeit! (x)
Ne csak a munkaeszközeink legyenek szuperek

Egy otthoni iroda minőségét nem csak a munkavégzés eszközei határozzák meg, hanem azok is, amelyek a benne dolgozó embert tartják jó formában. Egyrészt segítenek pótolni a munkahelyi büfét vagy a kantint, másrészt fitten, egészségesen tartanak minket és növelik a koncentrációkészségünket.

Az otthoni munkavégzés azt is lehetővé teszi, hogy reggelire vagy egy-egy megbeszélés között készítsünk egy vitamindús, energiát adó gyümölcsturmixot. Számtalan szuper smoothie-készítő gép közül válogathatunk, és akár már két mozdulattal is elkészíthetjük az éppen aktuális gyümölcsök és zöldségek felhasználásával italunkat, ezzel rengeteg időt is megspórolva. Mindezt kiegészíthetjük még tápláló datolyával, vagy a szuperételek közé tartozó spirulinával vagy avokádóval is, így segítve szervezetünket is a huzamosabb ideig tartó munkára való felkészítésben.

A notebook.hu ügyvezető igazgatója is megerősítette, hogy a vásárlóik körében a kis konyhai eszközök rendkívül népszerűek. A smoothie gép mellett a kontakt grill még az őszi-téli szezon egyik nagy kedvence. Remek választás, hiszen az otthoni munkavégzés szüneteiben könnyen és gyorsan elkészíthetőek vele összesütött szendvicsek, húsok, zöldségek vagy akár reggelire készíthető tojásos ételek. Plusz ráadásként pedig a szabadban grillezések, kerti partik hangulatát hozzák vissza a hűvösebb őszi-téli napokon.

Hatékony és egészséges home office részletfizetésre!

Az őszi-téli időszak eljövetele magában hordozza a lehetőséget, hogy egy kicsit jobban odafigyeljünk önmagunkra. Praktikus és hasznos lehet néhány olyan elektronikai cikk beszerzése, ami megkönnyíti az otthoni munkavégzést, valamint segíti a mindennapjainkat.

Az OTP Bonus és az OTP BonusGold (THM: 38,4%, 39,4%) hitelkártya segítségével valóra válhatnak ezek a célok.

A vásárlók 20.000 Ft feletti vásárlásaikat három hónapig, 10 hónapos futamidejű kamatmentes (THM: 0%) azonnali vagy utólagos részletfizetésbe helyezhetik. A hitelkártya tulajdonosok extra pénzvisszatérítést kaphatnak az adott évszakokban meghatározott kategóriákban történő vásárlásaik után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top