nlc.hu
Otthon

Ki akarták füstölni a kígyókat, és leégett a házuk

Ki akarták füstölni a kígyókat, ám közben leégett a házuk

Az amerikai Maryland államban egy családnak elege lett a ház körül ólálkodó kígyókból. Úgy döntöttek, kifüstölik őket. Rossz döntés volt.

Az eset a Washingtontól 40 kilométerre található Poolesville városában történt még november 23-án. A család a háza előtt rakott tüzet, és abban bíztak, hogy az abból keletkező füst majd elriasztja a kígyókat a környékről, csakhogy a lángok túl nagyra csaptak fel, elérve a házukat. Az ingatlanban nagyjából egymillió dolláros kár keletkezett, a ház teljesen lakhatatlanná vált – írja a 24.hu.

A leégett ház

A ház, amiből ki akarták füstölni a kígyókat (Fotó: Twitter/Montgomery County Fire Rescue Service)

Ugyan a tűzoltóság részéről 75-en próbálták megfékezni a tüzet, a ház megmentése sajnos nem sikerült. A hivatalos magyarázat szerint a ház azért égett le, mert a tüzet túl közel gyújtották éghető anyagokhoz. Szándékosság nem volt benne, és szerencsére senki sem sérült meg. Arról sajnos nem ejtenek szót a hírek, hogy mi lett a kígyókkal. Idehaza is sikerült már hasonló mutatványt produkálni, csak épp darazsak kifüstölése közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top