Otthon

Télen különösen hasznos, ha szárítógépet használunk (x)

A téli szezonban sokaknak okoz fejtörést a ruhaszárítás: ilyenkor nem szívesen iktatunk be hosszabb szellőztetést, a meleg lakás így gyorsan bepárásodik, ráadásul a ruhák is lassabban száradnak. Egy modern szárítógéppel azonban gyorsan elbúcsúzhatunk ezektől – ráadásul nem csak ezektől – a problémáktól.

Télen különösen hasznos, ha szárítógépet használunk (x)
Ruhaszárítás gyorsan, kíméletesen

Egy modern hőszivattyús szárítógép alacsony hőfokon, kíméletesen szárítja meg a ruhákat, így ma már tévhitnek számít, hogy kedvenc darabjaink összemennek a folyamat során. Az LG energiatakarékos, Eco Hybrid™ DUAL Inverter hőszivattyús szárítógépei ráadásul számos programot kínálnak a különféle szövettípusokhoz.

Viszlát, teregetés és penész!

Hagyományos teregetés esetén könnyen megtörténhet, hogy egy hétvége sem elég a teljes szennyes kimosására – pláne, ha egyetlen ruhaszárító állvánnyal kell gazdálkodnunk. Egy szárítógéppel megspórolhatjuk a teregetés bosszúságait, a ruhaszárítót sem kell kerülgetnünk, ráadásul mivel nem keletkezik pára, a penésznek sem kedvezünk.

Télen különösen hasznos, ha szárítógépet használunk (x)Szárítógéppel az allergének ellen

Egy modern szárítógép beszerzése különösen hasznos lehet az allergiában, asztmában szenvedőknek. Az LG készülékeiben megtalálható ún. Allergy Care (Antiallergén) programmal ugyanis a ruháinkat 99%-ban mentesíthetjük az allergiát okozó baktériumoktól, házi poratkáktól és egyéb mikroszennyeződésektől.¹

Azok, akik 2021. december 31-ig 9 kg kapacitású LG Eco Hybrid™ DUAL Inverter szárítógépet vásárolnak, majd regisztrálják vásárlásukat az LG promóciós weboldalán, most 20 000 Ft értékű DM vásárlási utalványt nyerhetnek.

¹ A TÜV SUD által felügyelt teszt igazolja, hogy az LG szárítógép az Allergy Care (Antiallergén) program segítségével 99,9%-kal csökkenti a szövetre rakódott baktériumok (S. aureus, P. aeruginosa, és K. pneumoniae) mennyiségét. A BAF (Brit Allergia Alapítvány – British Allergy Foundation) által igazolt teljesítményt nyújt a légzőszervi és bőrproblémákat okozó allergének kiszűrése érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top