nlc.hu
Otthon

Liptai Claudia aggódott a lányáért

Liptai Claudia: „Nagyon sajnáltam Pankát és persze aggódtam is érte”

A műsorvezető lánya, Panka, az év végén kapta el a koronavírust és bár viszonylag könnyen átvészelte a betegséget, Liptai Claudia mindvégig aggódott lányáért.

Nem telt felhőtlenül az ünnepi időszak Liptai Claudiáék számára, a műsorvezető lánya ugyanis az év végén elkapta a koronavírust. Az otthoni karantént nagyon szigorúan vette a család, így Pankát azonnal elkülönítették a házon belül.

liptai claudia gesztesi panka

Gesztesi Panka és Liptai Claudia a NőCommentben (Fotó: RTL)

„Nagyon sajnáltam Pankát és persze aggódtam is érte, hogyan fogja átvészelni a betegséget. Szerencsére ez viszonylag könnyen megtörtént, de egy szülőnek ez akkor is nagy ijedtség” – mondta a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki mindent megtett, hogy lánya mihamarabb meggyógyuljon és a család többi tagja egészséges maradjon.

„Komolyan vettük a dolgot és elszeparáltuk Pankát. Még azt is egyeztettük, hogy mikor használja a fürdőt. Éjjel-nappal takarítottam, fertőtlenítettem, fertőtlenítős légtisztító spray-t is használtunk. Végül Ádám egy ózonos légtisztítót is bevetett, nem bíztuk a véletlenre a vírussal való harcot” – árulta el a műsorvezető, aki máshogy képzelte el 2021 utolsó napját.

„Az eredeti tervünk az volt, hogy elutazunk szilveszterre, de erre nem került sor. Itthon maradtunk, TV-t néztünk és éjfélkor – igaz, csak tisztes távolból, maszkban – de koccintottunk egyet. Szerencsére Panka hamar átesett a dolgon, már teljesen jól van, ahogy mindenki a családban. Remélem, ez így is marad egész évben” – mondta az ÉdesKettesben Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top