nlc.hu
Otthon

Bereczki Zoltán a post-covidról

Bereczki Zoltán a betegségéről: „Szinte házi őrizetben voltam”

Rehabilitációra is kellett járnia.

Bereczki Zoltán közel egy hónapon át szenvedett a koronavírustól, mire február közepén sikerült kilábalnia a betegségből. A színész most a nehézségekről vallott, megemlítve, hogy még sosem kellett ennyire odafigyelnie magára egy betegség miatt.

„Nem szépítem, nagyon leterített a koronavírus, közel egy hónapig nem mozdultam ki otthonról, szinte házi őrizetben voltam” – mondta el a Meglepetés magazinnak Bereczki Zoltán, aki először nagyon megijedt.

„Ráment a tüdőmre a Covid, sokkal nehezebben vettem a levegőt, és már az is megfordult a fejemben, mi lesz, ha hónapokig nem játszhatok, nem énekelhetek.”

De aztán megpróbálta másképp felfogni a helyzetet, és inkább egyfajta kényszerpihenőnek titulálta a betegséget. Orvosa a post-covid tünetektől tartva nem akarta, hogy Bereczki Zoltán visszamenjen dolgozni, de végül beleegyezett. A színésznek ehhez rehabilitációra kellett járnia, mert könnyen elfáradt. „Az orvosom szerint legalább ennyi ideig tart majd a lábadozás is.”

Bereczki Zoltán koronavírus

Bereczki Zoltán a Dancing with the Stars műsorában
(Fotó:Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Szóba került Bereczki Zoltán magánélete is. A színész elmondta mennyire örül annak, hogy felesége, Bata Éva inkább otthon maradt a kisbabájukkal és nem a karrierjét választotta. Mind a kicsit, mind pedig a kamaszlányát óvja a nyilvánosságtól: ha kell, beszél a műsorban lányai általános problémáiról, de szerepeltetni nem akarja őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top