Otthon

Kezdődhet a tavaszi kertészkedés! (x)

Az üde tavaszi napokon érdemes nekilátni a kertek, erkélyek, balkonok, teraszok felfrissítésének.

 Virágágyásba vagy ládába kerülhetnek az első virágok, és az sem baj, ha a napsütésben már van hova kiülni a friss levegőre. A tavasz első hívó szavára mindenki szívesen lép ki a kertjébe, tárja szélesre a teraszajtót. A meglepetés ilyenkor jön: a hosszú tél nem múlt el nyomtalanul. Akkor is sok munkát kínál a mi kis oázisunk, ha ősszel a legnagyobb körültekintéssel pakoltunk össze mindent, és tettük el téli álmot aludni a szerszámokat.

Kezdődhet a tavaszi kertészkedés! (x)

 

A legfontosabb teendők

A kert felébresztéséhez, a terasz vagy balkon újraélesztéséhez érdemes előzetesen összeírni, hogy mi mindenre lesz szükségünk. Meg kell nézni, hogy a növényeink közül melyek hogyan vészelték át a telet, ellenőrizni a különféle növényvédő szerek, tápok, magok szavatosságát, felmérni, hogy minden szerszámunk készen áll-e a növények metszésére, ültetésére, a kertünk, teraszunk karbantartására.

Kezdődhet a tavaszi kertészkedés! (x)

 

Az ALDI-val könnyű kertészkedni

Szerencsére a tavaszi kiskerti munkálatokhoz szinte minden szükséges eszköz és növény megtalálható az ALDI szezonális kínálatában. A színes virágpalánták, vetőmagok, cserjék mellett a GARDENLINE ergonomikus kialakítású kerti munkaeszközeivel gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk, egyengetve az utat a tavaszi virágözön előtt. A BELAVI termékeivel pedig mutatóssá, kényelmessé és hangulatossá varázsolhatjuk kertünket, teraszunkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top