nlc.hu
Otthon

Újraélesztettek egy férfit a szavazóhelyiségben

A szavazóhelyiségben élesztettek újra egy férfit Nagykanizsán

Még szerencse, hogy egy orvos is ott állt a sorban.

Rosszul lett és összesett Nagykanizsán (Zala megye, 3. számú vk., 13. szavazókör) a szavazóhelyiségben egy idős férfi, aki a szavazólapját még nem vette át – jelentette a Nemzeti Választási Iroda.

A férfi újraélesztését egy, a sorban várakozó orvos mások segítségével együtt kezdte meg. A bizottság egy tagja értesítette a szomszédos épületben lévő Katasztrófavédelmi Kirendeltséget, a szavazó rokona pedig hívta a mentőszolgálatot. A Katasztrófavédelem munkatársai átvették az újraélesztést a mentők megérkezéséig.

Megjegyzik, hogy 10 óra 50 perctől 11 óra 45 percig a szavazást felfüggesztették. A Katasztrófavédelem kiérkezésétől az OMSZ intézkedésének a bizottság végig a szavazóhelyiségben volt, míg a választók a szavazóhelyiség előtt tartózkodtak. Mivel az urnák és a szavazással kapcsolatos minden irat a teljes intézkedés alatt az SZSZB felügyelete alatt volt, azokat zárolni nem kellett. A szavazás 11 óra 45 perctől folytatódott.

Elõkészülnek a szavazatszámláló bizottság tagjai a Nagykanizsán / Fotó:MTI/Varga György

Elõkészülnek a szavazatszámláló bizottság tagjai a Nagykanizsán / Fotó:
MTI/Varga György

A szavazóhelyiségben élesztettek újra egy férfit Nagykanizsán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top