Otthon
Szponzorált tartalom

A MOBILITÁSOM ÉS A KÖRNYEZETVÉDELEM (X)

Tudnivalók RÓLAD, NEKED, ÉRTED az Opel Gyulai jóvoltából.

Bizonyára sokan vagyunk, akik a mindennapokban egyre több dolgot teszünk a környezetünk védelme érdekében, azonban az autót még nem váltották kerékpárra vagy tömegközlekedésre. Habár a fejükben már többször végigjátszották, hogyan is tudna ez megvalósulni, hisz az egyik legjelentősebb lépés ez lesz a környezet védelme érdekében.

Feláldozzam e a jelenem a jövőm érdekében?

Gyulai Szilvia háromgyermekes édesanya, több mint 20 éve az autós szakmában dolgozik. Korábban is számtalan kezdeményezés fűződött a nevéhez, a nők autózásával, kapcsolatban. Hogyan válasszunk, vagy tartsunk fenn egy autót. Az Opel Gyulai Márkakereskedés vezetőjeként most az elektromos autózás előnyeit mutatja be.

A MOBILITÁSOM ÉS A KÖRNYEZET VÉDELEM (X)

Sokan elvetik az elektromos autók gondolatát azzal, hogy ez nekem túl drága. Az elérhető árú Opel Mokka és Opel Corsa azonban egyedülállóknak vagy családosoknak is remek választás. Az Opel Vivaro elektromos modelljével pedig a nagycsaládosok és a környezet tudatos, vállalkozások is megtalálják azt a sokoldalú társat amely kényelmes, nagy a rakodótér és a hatótáv is több mint 300 km.

OPEL CORSA-E.

FEDEZD FEL AZ ÚJ 100%-BAN ELEKTROMOS CORSA-E-T. A JÖVŐRE KÉSZ NÉMET VÁROSI AUTÓ LENYŰGÖZŐ HATÓTÁVVAL, VILLÁMGYORS TÖLTÉSSEL, MINIMÁLIS ZAJJAL ÉS MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNNYEL.

https://www.opelgyulai.hu/opelgepjarmuvek/opelszemelygepjarmuvek/corsa-e-my20/electric-experience/

A MOBILITÁSOM ÉS A KÖRNYEZET VÉDELEM (X)

ÚJ OPEL MOKKA-E.

TESTET ÖLT A FORMATERVEZÉS ÉS A TECHNOLÓGIA BÁTOR, EREDETI VÍZIÓJA. KÉSZEN ÁLL, HOGY MEGTAPASZTALJON EGY LETISZTULT MEGKÖZELÍTÉST, AMELY TELJESEN ÚJ SZINTRE EMELI A VEZETÉST? FEDEZZE FEL MOST A VADONATÚJ ELEKTROMOS MOKKA-E-T.

https://www.opelgyulai.hu/opelgepjarmuvek/opelszemelygepjarmuvek/mokka-e-my20/index/

A MOBILITÁSOM ÉS A KÖRNYEZET VÉDELEM (X)

OPEL ZAFIRA-E LIFE.

A ZAFIRA-E LIFE A GURULÓ SZALON E-VOLUCIÓJA, ÉS A PRÉMIUM SZINTŰ KÉNYELMET NYÚJTÓ ZAFIRA LIFE KÍNÁLAT ZÁSZLÓSHAJÓJA, AMELY IMMÁR TELJESEN ELEKTROMOS HAJTÁSLÁNCCAL IS KAPHATÓ A SIMÁBB, CSENDESEBB ÉS MÉG NAGYOBB LUXUST KÍNÁLÓ ÜZLETI CÉLÚ UTAZÁSHOZ.

https://www.opelgyulai.hu/opelgepjarmuvek/opelszemelygepjarmuvek/zafira-e-life-my20/index/

A MOBILITÁSOM ÉS A KÖRNYEZET VÉDELEM (X)

OPEL VIVARO-E

AZ ÚJ OPEL VIVARO-E PRÉMIUM VÁLASZTÁS A LEGMAGASABB SZAKMAI SZÍNVONALÚ VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA, AMELYEK MEGKÖVETELIK, HOGY JÁRMŰVEIK ZÖKKENŐMENTESEN ILLESZKEDJENEK AZ OPTIMALIZÁLT MUNKAFOLYAMATOKBA. KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI KARAKTERÉVEL ÉS EMISSZIÓMENTES VEZETHETŐSÉGÉVEL A VIVARO-E IDEÁLIS A VÁROSI KÖRNYEZETBEN ÉS AZON TÚL. HÁROM HOSSZVÁLTOZATBAN ÉS KÉT AKKUMULÁTORMÉRETTEL KAPHATÓ, AKÁR 330 KM-ES HATÓTÁVVAL (WLTP)¹.

https://www.opelgyulai.hu/opelgepjarmuvek/opelhaszongepjarmuvek/vivaro-e-my20/index/

Az elektromos autózás új szintre emeli a vezetést. Minimalizálja a fenntartási költségeket és a károsanyag-használatot.

A OPEL FLEXCARE-e kényelmes és testre szabható garancia-kiterjesztési és karbantartási programok új elektromos és hibrid Opeljének.
A FlexCare-e program különböző csomagokat kínál új elektromos és hibrid Opel járművéhez, amelyek magukban foglalják az Assistance Országúti Segélyszolgálatot, a kiterjesztett garanciát, a gyári előírt karbantartásokat, és akár a kopóalkatrészek cseréjét is.  A tervezett éves futásteljesítménye alapján válassza az Ön számára legmegfelelőbb csomagokat, és ne aggódjon a jövőben felmerülő váratlan költségek miatt!

Nem csak a levegőbe jutó károsanyag-kibocsátásra kell gondolnunk, hanem az éves szerviek kapcsán keletkezett fáradt olajra, vagy olajszűrőkre, amelyek szintén környezetterhelést jelentenek.

Ha tenni akarunk a jövőnkért, elsősorban az a megoldás, hogy elektromos autóra váltunk.

Az Opel Gyulaiban dolgozó értékesítők nemcsak a modellválasztásban, és a hozzá tartozó legjobb finanszírozásban tudnak már segíteni, hanem az otthoni töltés kiépítésében is a segítségünkre lesznek.

A finanszírozási ügyintézők több bank különböző konstrukciói közül választják ki a vásárló számára legkedvezőbb megoldást, akár magánszemélyként, akár cégként vásárol autót.

Cégek számára nyújtott szolgáltatásunk, az Opel Business Center testreszabott szolgáltatásokat kínál az Ön üzleti sikereihez.

Soron kívüli hiba-megállapítás
Hozom-viszem szolgáltatás lehetősége
Szerviz csereautó-lehetőség
A legújabb modelleket elsőként tesztelheti

Az alábbi linken tud időpontot foglalni értékesítési tanácsadójához:

https://www.opelgyulai.hu/ajanlataink/

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top