Otthon
Szponzorált tartalom

A sokoldalú Samsung Galaxy S22 mobiltelefonok (X)

A Samsung Galaxy S22 a Galaxy S21-hez hasonló kialakítású, lekerekített sarkokkal és ívelt élekkel. Az új készülék valamivel kisebb, mint az előző generáció 6,1 hüvelykes kijelzője a Galaxy S21 6,2 hüvelykes kijelzőjéhez képest. A kijelzőméret különbségével a telefon észrevehetően kisebb, mint a Galaxy korábbi típusa. A gyártó gondoskodott arról, hogy kifinomult megjelenése kompakt és nagyszerű eszköz legyen azok számára, akik szeretik a kisebb okostelefonokat.

A Samsung Galaxy S22 teljesítménye és az erős akkumulátor

A Samsung Galaxy S22 Snapdragon 8 Gen 1 processzorral rendelkezik, 8 GB memóriával és választható 128 GB vagy 256 GB tárhellyel. A processzor képes több alkalmazás egyidejű futtatására a One UI 4 jellegzetes többfeladatos funkciója mellett. Bár a Snapdragon 8 Gen 1 nagyobb teljesítményen fut, mint a Snapdragon 888, a mindennapi munkafolyamat során ezt nem vesszük észre.

A Samsung Galaxy S22 akkumulátorára vonatkozó véleményünk hasonló a Galaxy S22 Ultrahoz. Bár az akkumulátor mérete 300 mAh-val (3700 mAh) kisebb, mint a Galaxy S21-é, ettől függetlenül a Samsung Galaxy S22 továbbra is egész napos üzemidőt biztosít. Annak hasznos információ, aki naponta használja többek között a Microsoft Office Suite-ot, a Google Workspace-alkalmazásokat, az Outlookot, a Teamset, vagy egyéb üzleti applikációt.

A Samsung Galaxy S22 kapcsolódik a Windows-zal

Könnyebb, mint az gondolnánk – a legjobb appokat már asztali gépen is elérhetjük. Sőt, kiválaszthatjuk a leggyakrabban alkalmazott programokat is.

A sokoldalú Samsung Galaxy S22 mobiltelefonok (X)

Kiváló fényképezési lehetőségek sötét helyeken is

A Samsung Galaxy S22 hátulján egy 12 MP ultraszéles, 50 MP széles és 10 MP 3x teleobjektív kamerarendszer található. A Samsung ebben az évben igazán kiemelte éjszakai fotóit és videóit az általa „Nightographynak” nevezett tevékenységhez. A Samsung Galaxy S22 remek munkát végez, ha sötét helyeken is készítünk vele fényképeket.

Összehasonlításképp a Samsung Galaxy S22 jobb kamerákkal rendelkezik, mint a Galaxy S21 és S21FE a Snapdragon 8 Gen 1 16 bites szoftvere miatt. A Snapdragon 888 14 bites ISP-hez képest 4000-szer annyi adatot képes fogadni. Profi fotósokat megszégyenítő módon, a készülék olyan prémium minőségű fényképeket és videókat készíthet, amelyek könnyedén vetekednek az iPhone 13-éval. Az iPhone 13 hátulján dupla kamerarendszer található, eggyel kevesebb kamerával, mint a Samsung Galaxy S22. Igaz a két operációs rendszert és terméket nem jó így összehasonlítani, mindegyik másban kiemelkedő.

A videóhívások korát éljük, legyen szó akár családról és barátokról, vagy üzleti célból. Lenyűgöző a Samsung Galaxy S22 elülső kamerájának minősége. Például a Google Meetben, vagy a Google Duóban (főleg, ha csoportos beszélgetéseket vagy konferenciahívásokat szeretnénk) 5G hálózaton nagyon jól tudjuk használni.

A sokoldalú Samsung Galaxy S22 mobiltelefonok (X)

Következtetés

A zászlóshajó-telefonok kínálatának egyik nehézsége az, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az eszközöket. Adhat némi támpontot a méretkülönbség, az ár, a szolgáltatások és a megfelelő ár. Ettől függetlenül, hogy a készülék a magyar webáruházakban közel 350 ezer forintért kapható, elmondható, hogy a gyártó mérnökei elegendő értékkel ruházták fel a Samsung Galaxy S22-t ahhoz, hogy azok, akik a lehető legjobbat szeretnék, azt nagy méret nélkül is megkaphassák.

Végül kétség sem fér hozzá, hogy ez az okostelefon a legjobb kijelzővel van jelen a piacon, remek kamerái vannak, amelyek kiválóak videóhívásokhoz és biztosítja az egész napos akkumulátor-üzemidőt, alkalmazása ideális munkához, vagy csak szórakozásra. A Samsung Galaxy S22 mindemellett jóval olcsóbb, mint a prémiumkategóriás és teljesen más rendszeren futó iPhone 13.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top