nlc.hu
Otthon

Toplisták házak Magyarországon

Ez az 5 legdrágább magyarországi ingatlan

Van, amelyikhez saját erdő vagy éppen Dunára néző wellnesrészleg tartozik.
ház

Bemutatta Magyarország legdrágább listaárával rendelkező ingatlanjait a Portfolio. A portál összeállításában szereplő Top5 legdrágább magyar ingatlanokat jelenleg a legmagasabb áron kínálják. Érdekesség, hogy közülük csupán 3 található Budapesten, kettő – köztük a listavezető – vidéken van.

Az 5. helyen egy amerikai stílusú luxus családi otthon áll, amelyik Budapesten, a 2. kerületi Szépvölgyi úton található. Az 1100 négyzetméter, 8 szobás, 6 hálószobás és 7 fürdőszobás villáért 3,06 milliárd forintot kérnek.

A 4. helyre került egy Duna-parti felújított, egyedi villaház a 3. kerületből. Az ingatlan 1200 négyzetméteres, van hozzá csónakház, borozó és Dunára néző wellnesrészleg is, az ára 3,06 milliárd forint.

A 3. helyen a siófoki Cinege lovasmajor található, amely saját lovardával, erdővel és halastóval rendelkezik. A 3 emeletes rusztikus villa egy 70 ezer négyzetméteres telken fekszik. Az ingatlan 3,45 milliárd forintba kerül.

A 2. helyen szintén egy 2. kerületi luxusvilla került, amely 1127 négyzetméteres, 8 szobás, belső lifttel ellátott és saját konditeremmel felszerelt. Az ára 3,83 milliárd forint.

A lista élén az acsaújlaki Prónay-Patay-kastély végzett. A Versailles-t idéző kastély összesen 3133 négyzetméteres és 13 hálószoba, 2 fogadóterem és 7 fürdőszoba található benne. Az ingatlanért 4,1 milliárd forintot kérnek.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top