nlc.hu
Otthon

Giga Főtáv-számla panellakóknak

Több mint 100 ezres Főtáv-számlát kaptak a lakók Csepelen

Reklamálnak a lakók.
Főtáv

Néhány tízezer forint helyett több mint 100 ezres Főtáv-számlát kellene kifizetnie többeknek két csepeli panelházban – számolt be az RTL Híradó. A ház képviseletét ellátó szövetkezet szerint adminisztrációs hiba történt. A lakók azt mondják, mégis azt kérik tőlük, hogy fizessenek. Állításuk szerint a lakószövetkezetnél azt mondták nekik, hogy ha befizetik – akár részletre is – a tetemes számlát, akkor majd lelakhatják ezt az összeget.

Sírva fakadtam. Nagyon megdöbbentem” – nyilatkozta az egyik nyugdíjas a kézhez kapott számla láttán. Egy másik lakó elmondta, hogy míg a tavalyi elszámolás neki 30 ezer forint volt, addig a mostani 107 ezer.

A lakószövetkezet az RTL Híradóval azt közölte, hogy jövő kedden egyeztetnek a szolgáltatóval, ott beszélik meg, hogyan oldják meg a problémát úgy, hogy a tulajdonosokat ne érje kár. Addig bővebb tájékoztatást nem tudnak adni.

Kiemelt kép forrás: RTL Klub / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top