47 macskával élt egy autóban a hajléktalan férfi

Á.K. | 2022. Június 17.
Miután elvesztette az otthonát, a cicáitól nem akart megválni a wisconsini férfi, aki inkább mindegyiküket magával költöztette az autójába.

Amerikában is tombol a nyár, így amikor egy szemtanú megpillantott egy macskákkal teli autót, azonnal értesítette a hatóságokat, mert attól tartott, hogy a hőségben a bezárt állatok elpusztulhatnak. A rendőrség mellett a helyszínre érkeztek az állatvédők is, és mint kiderült, a kocsiban egy frissen hajléktalanná vált férfi élt, aki az otthonából magával költöztette a cicáit is – írja a ladbible.com.

Az állatvédők mentettek ki a kocsiból a cicákat (Fotó: Animal Humane Society)

Az Animal Humane Society a rendőrség hívására jött, és segítettek elköltöztetni a kocsiból a 47 macskát, melyek között volt kiscica és 12 éves macska is. Az állatok mindegyike megkapja a kötelező oltásait, valamint gondoskodnak arról, hogy megfelelően tápláltak legyenek. Örömhír, hogy a nagy júniusi meleg ellenére az állatok alapvetően jó egészségi állapotnak örvendtek, csak egy kicsit dehidratáltak voltak. Az állatvédők beszámolói szerint a férfi szerette a cicáit, és megpróbált mindent megtenni értük, de mostanra már ő is belátta, hogy a jelenlegi helyzetében ez nem fog menni.

Exit mobile version