nlc.hu
Otthon

Elképesztő luxusvillákban élnek a sztárok

Elképesztő luxusvillákban élnek a sztárok: van, aki egyedül él 4600 négyzetméteren

Hatalmas házak, gyönyörű panoráma – de mindez mennyibe kerül? Mutatjuk!

Saját medence, több ezer négyzetméter lakóterület és kilátás az óceánra, mindezt a világ legdrágább vagy éppen legegzotikusabb pontjain. Ezeknek a luxusvilláknak a lakói biztosan nem aggódnak azon, hogy hol aludjon a látogatóba érkező nagymama, vagy hol találnak helyet a télikabátoknak. És persze a hatalmas ablakoknak is csak az előnyeit élvezik, mert az üveget biztosan nem ők mossák. De kik azok a szerencsések, akiknek ott csörög a zsebében ezeknek a luxusingatlanoknak a kulcsa? Cikkünkben benézünk néhány zárt ajtó mögé!

Egzotikus menedék Kenyában: Naomi Campbell

Naomi Campbell háza

Fotó: Youtube

Még felbecsülni sem lehet az értékét Naomi Campbell kenyai luxusvillájának, amit a szupermodell azért vásárolt, hogy legyen hová elvonulnia, ha elege lesz a New York-i és londoni nyüzsgésből. Az óriási tereket hatalmas ablakokon keresztül ragyogja be a napfény, és mindenhová természetes, helyben készült textíliák kerültek. A ház összemossa a külső és a belső teret, a sós vizű medence benyúlik a lakótérbe is. A legtöbb bútort helyben, Malindiból szerzik be, Naomi pedig Marrakeshből és Szenegálból szedte össze a kedvenc darabjait.

100 millió dolláros komplexum: Drake

A rapper torontói háza némi túlzással akkora, mint egy kisebb falu, a berendezés pedig az art deco és a modern keveréke, mindenhol minőségi anyagok, fa, márvány és elképesztő építészeti megoldások dicsérik a sztár – vagy inkább lakberendezője, Ferris Rafauli – ízlését. Elképesztő méretére utalva Drake csak „nagykövetségként” emlegeti a szinte felfoghatatlan méretű, több mint 4 600 (!!) négyzetméteres ingatlant.

90 millió dollárt érő spanyol luxus: Oprah Winfrey

Az elképesztően sikeres műsorvezető és üzletasszony mediterrán, spanyolos stílusban rendezte be kaliforniai otthonát, amit a designer maganizok szerint a „visszafogott luxus” jellemez, de ez azért senkit ne tévesszen meg! A profi szakácsok által is megirigyelt konyhával felszerelt otthon öt különálló építmény egyesüléséből jön létre: a főépület, a vendégház, a medenceház, a kocsiház és a zárt lovas létesítmény istállókkal együtt teszik ki ezt a bizonyos „visszafogott luxust”. A padlótól a mennyezetig érő ablakokon keresztül egész nap ömlik a fény az ingatlanba, a kilátás pedig néhol a medencékre, néhol a gyönyörű fákra esik.

25 millió dolláros modern csoda: Alicia Keys és Swizz Beatz

A többi híresség otthonához képest 25 millió dolláros árával szinte visszafogottnak nevezhető ez a minimalista stílusban épült, modern villa, ám a New York-i ingatlant azért így is csak a kiváltságosok engedhetik meg maguknak. A rezidenciát úgy alakították ki, hogy a ház minden szegletéből az óceánra nyíljon kilátás, elhelyezkedése pedig – a város fölött, egy szikla peremén húzódik meg – monumentálissá teszi ezt az egyébként sem kis méretű épületet. A villa 1 000 négyzetméter fehér betonból, rozsdamentes acélból, kőből, diófából és üvegből áll, a ház tetejét pedig tetőteraszok díszítik.

20 millió dolláros szerelmi fészek: Ben Affleck

Rajongók milliói kezdtek el szurkolni, amikor kiderült, hogy az álompár, Jennifer Lopez és Ben Affleck még egy esélyt ad a kapcsolatuknak. A dolgok pedig, úgy tűnik, nem is alakulnak rosszul, hiszen a páros hosszas keresgélés után nyáron aláírta az adásvételi szerződést egy 20 millió dolláros, összesen 2 700 négyzetméteres luxusvillára, ami korábban Danny DeVito tulajdonában is volt már. A pompás ingatlanban hét hálószoba, hatalmas medence, saját mozi és még fodrászszalon is van kialakítva, ami miatt valószínűleg sok nő irigykedik a most beköltöző Lopezre.

És hogy miből is engedhetik ezt meg maguknak? Ben Affleck a színészkedés mellett a produceri és forgatókönyvírói pályán is jeleskedik, a filmes világban igazi kozmopolitának számít – a Chuck Hogan regénye ihlette Tolvajok városában például rendezői tehetségét és színészi alakítását is láthatjuk. Ha a te kedvenceid között is ott vannak a színész filmjei, kapcsolj június 24-én és 25-én 21 órakor a VIASAT3-ra, és merülj el az izgalmakban a csatorna Ben Affleck tematikus hétvégéjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top